NL Web
Image default
Aanbiedingen

De boxershort in grote maat: effen of juist met print

Je kent ze wel de boxershort, waar tegenwoordig geen man meer zonder kan.

Vooraf eerst even een stukje van het ontstaan van de boxershort.

De oorsprong van de boxershort ligt in de tweede wereldoorlog. En vanaf de jaren negentig is de boxershort eigenlijk geïntroduceerd zoals je hem nu kent met de strakkere pijp en de elastische band.

De eerste onderbroek was een slip die tijdens de industriële revolutie werd ontwikkeld toen de textiel industrie een boost kreeg.

In de tweede wereldoorlog droegen Amerikaanse soldaten zelfgemaakte korte shorts, in Amerika waren ze al jaren bekend. Maar in Europa werden ze toen voor het eerst gezien. Dit was de eerste stap naar de boxershort.

Effen boxershorts

Van oudsher werden de boxershorts in effen kleuren uitgevoerd, vroeger in het wit. Maar de effen kleuren zijn inmiddels wel uitgebreid, eerst de basis kleuren zwart, wit, grijs en navy. Maar tegenwoordig, wat trouwens ook geldt voor de grote maten heren boxershorts zijn er veel meer effen kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld blauw, rood, groen maar ook khaki. Houd je juist van effen kleuren en ben je niet zo van de printjes, dan past de effen boxershort misschien het beste bij jou.

Boxershorts met prints

Ben jij wel een liefhebber van prints, dan kun je jouw hart helemaal ophalen! De prints zijn inmiddels helemaal ingeburgerd en zijn dan ook in de meest voor te stellen uitvoeringen te verkrijgen. Zo zie je veel de pacman prints, kubus prints maar ook juist prints die gebruikt worden vanuit bepaalde rages zoals bijvoorbeeld de minnions. Ook in het grote maten heren ondergoed word goed gebruik gemaakt van de prints. Hierin hoef je ook niet meer te lopen in uitsluitend een grijze krijtstreep. Maar kun je ook een trendy boxershort aanschaffen met een unieke print. Die helemaal aansluit aan jouw eigen smaak.

https://www.bigmensfashion.nl/boxershorts