NL Web
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van professionele woningfotografie

Door gebruik te maken van professionele woningfotografie zet je je woning in het beste daglicht om op die manier je woning zo goed mogelijk te verkopen aan de juiste geïnteresseerden. Je kunt ook zelf je woning fotograferen, veel mensen kiezen daar ook voor, maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Er moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de belichting en de juiste hoek voor de foto moet worden gevonden.

Woningfotografie mogelijkheden

Bij vastgoedfotografie door een professional, zoals Vastgoed Foto en Video, vergroot je de kans om de woning te verkopen. Het is erg belangrijk om potentiële kopers een duidelijk beeld te geven van de woning en direct een goede eerste indruk achter te laten. Hoe hoger de kwaliteit van de foto’s is, hoe sneller de woning vaak wordt verkocht. Bij Vastgoed Foto en Video wordt er gebruik gemaakt van diverse technieken om je woning perfect op beeld vast te leggen. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de 360 graden techniek. Bij deze techniek worden de foto’s zo gemaakt en achter elkaar geplakt, dat potentiële kopers tot wel 360 graden in de rondte kunnen kijken in de woning. Dit geeft hen een goed beeld van de ruimte. Naast deze techniek wordt er ook gebruik gemaakt van 3D fotografie. Dit wordt gedaan met behulp van Matterport. Door deze techniek in te zetten, kunnen geïnteresseerden virtueel door de woning rondlopen en ieder hoekje van het huis bekijken. Dit geeft een nog beter beeld van de woning en zorgt er dus voor je alleen serieuze geïnteresseerden over de vloer krijgt voor een bezichtiging.

Hoogtefotografie

Wanneer je op een toplocatie woont en de omgeving er zeker ook toe doet bij de verkoop van je woning, is het mogelijk gebruik te maken van hoogtefotografie of fotografie door middel van een drone. Hierbij wordt de directe omgeving van de woning ook in beeld gebracht. Mensen die bijvoorbeeld in een leuke wijk wonen of juist in een bosrijke omgeving, kiezen vaak voor deze vorm van woningfotografie. De buurt en omgeving kan namelijk een bepalende factor zijn voor mensen om een huis wel of niet te kopen. Meer over hoogtefotografie vastgoed foto & video.