NL Web
Image default
Aanbiedingen

Een Topvoetbalkantine: Ontdek de Must-Have Elementen

Voetbal is niet alleen een sport; het is een passie die mensen samenbrengt. Een essentieel onderdeel van de voetbalervaring is de gezelligheid in de kantine na de wedstrijd. Voor die perfecte sfeer zijn er vijf onmisbare elementen die je in jouw voetbalkantine moet hebben.

1. Multifunctionele Tv’s voor Optimaal Kijkplezier

Een sportkantine zonder tv’s is als een stadion zonder tribunes. De tv’s in je kantine moeten meer bieden dan alleen live wedstrijden van je eigen club. Zorg voor een allround pakket, zodat elke topwedstrijd kan worden bekeken. Er is niets zo heerlijk als eerst zelf spelen en daarna ontspannen genieten van je favoriete club in de kantine. Bovendien zorgt het geluid van een voetbalwedstrijd altijd voor de juiste sfeer.

2. De Ideale Bar voor Verfrissing en Gezelligheid

Tijdens de wedstrijd is water de dorstlesser bij uitstek, maar na de wedstrijd mag het allemaal wat minder gezond. Spelers genieten graag van een biertje of een lekkere snack vanuit de frituur. Een goed uitgeruste bar is hierbij onmisbaar! Houd in gedachten dat niet alleen de volwassen spelers de bar gebruiken. Zorg dus ook voor chips en andere snacks voor de jongere voetballers.

3. Dartbord voor Extra Vertier

Er is eigenlijk niet veel verschil tussen een voetbalkantine en een café, behalve de reden van het bezoek. De inrichting van je kantine kan dus zeker overeenkomsten vertonen met een gezellig café, inclusief een dartbord. Als extraatje kun je ook zelf dartpijlen bij de bar neerleggen, die je kunt verhuren. Maar reken er maar op dat de fanatieke darters hun eigen pijlen meenemen.

4. Plezier voor de Jeugd: Voetbaltafel

Je voetbalkantine trekt niet alleen volwassen leden aan, maar ook kinderen. Darten is meestal te volwassen voor hen, maar ook zij willen plezier beleven in de kantine. De ideale oplossing is een voetbaltafel. Tafelvoetbal is een spel dat door jong en oud kan worden gespeeld en waar kinderen urenlang plezier aan beleven. Het past ook perfect bij je voetbalclub, dus het is een logische keuze.

5. Voetbalgerelateerde Decoratie

Last but not least, een voetbalkantine is geen voetbalkantine zonder voetbalgerelateerde decoratie. Hang voetbalshirts, sjaaltjes en vaantjes op waar mogelijk. Je kunt de tenues van je eigen team gebruiken, maar ook shirts van partnerclubs en bekende tegenstanders zijn welkom om op te hangen. Zo creëer je een sfeervolle plek die stiekem ook als een voetbalmuseum kan fungeren.

Laat het spel beginnen! Wanneer mogen we een bezoekje brengen aan jouw voetbalkantine?

https://www.voetbaltafel.nl/