NL Web
Aanbiedingen

Het gebruik maken van antiworteldoek

Onkruid is nu eenmaal iets waar niemand op zit te wachten. Helemaal niet wanneer je druk bezig bent met het bestraten van een weg of pad. Wist jij dat je onder de stenen gewoon antiworteldoek kunt leggen? Hiermee is de kans een stuk lager dat onkruid zichtbaar zal worden. Daarnaast blijft de grond netter en zal je hierdoor geen hinder ondervinden.

Hoe gebruik je antiworteldoek?

Voor jou is het al snel duidelijk dat het gebruik maken van antiworteldoek perfect is. Je legt het onder de stenen, grind of ander soort en vervolgens zal jouw tuin er netjes uitzien. Echter is het wel belangrijk om een doek te gebruiken die de lengte en breedte van de tuin dekt. Wanneer hier namelijk gaten in komen te zitten, dan is het effect van een antiworteldoek minimaal en kan er alsnog onkruid doorheen komen.

Bij Fvr-trading.nl heb je de mogelijkheid om dit te bestellen en geheel op maat. Zij verwerken alles in eigen beheer waardoor de kosten laag blijft, maar de kwaliteit hoog. Het prettige van een worteldoek of gronddoek is dat het onkruid en wortels geen kans van slagen hebben. Maar wel is het zo dat regenwater gewoon er doorheen kan. Hierdoor hoef jij geen zorgen te maken om een natte tuin. Water kan er gewoon doorheen en zal dus ook niet zorgen voor hinder.