NL Web
Image default
Bedrijven

Betaalbare leds én uitstekende service

Led Design Holland staat bekend als een betrouwbare groothandel in led. Deze firma – met het hoofdkantoor in Breda – heeft klanten in diverse branches. De kennis over horeca, kantoren, woning, winkel en industriele LED verlichting is groot. De clientèle vraagt niet alleen advies, ze laat de led-expert ook lampen inkopen. Mocht er na de installatie van de armaturen (ook dit regelt het Led Design Holland team!) iets ontbreken of kapotgaan, dan staan de vakmensen klaar.  

De voordelen van zakendoen met Led Design Holland kunnen we als volgt samenvatten.

Een vrijblijvend lichtplan op maat.

Moderne ledlampen tegen scherpe prijzen.

Professionele en snelle installatie.

Van A tot Z dienstverlening.

  • noodverlichting;
  • pendelarmaturen, hanglampen;
  • losse led lampen;
  • opbouw armaturen;
  • railspots en spanningsrails;
  • led-strips;
  • led-panels voor in systeemplafonds;
  • spotjes.

Bent u werkzaam op een kantoor, in de autobranche of in de horeca? Werkt u als etaleur? Zoekt u sfeerlampen voor thuis? U kunt op leddesignholland.nl zoeken per branche. U krijgt dan alleen maar ledlampen te zien die geschikt zijn voor een bepaald werkveld. Denkt u aan LED verlichting bedrijfshal winkel of showroom. Heeft u uw zinnen gezet op een specifieke lamp die u niet in de webshop van LDH ziet staan? Neem contact op, dan wordt er alles aan gedaan dat armatuur voor u op voorraad te krijgen. Degenen die een grote bestelling gaan doen, wordt geadviseerd de klantenservice te bellen of mailen (076-2003133, info@leddesignholland.nl). U komt namelijk in aanmerking voor een interessante korting.

Waterdichte lampen? Jazeker, ook die verkoopt LDH! Een buitenlamp moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De belangrijkste is wel dat het armatuur goed tegen extreme weersomstandigheden kan. Denk aan regen, hagel, sneeuw, vrieskou en hitte. Een goede ledlamp voor buiten herkent u aan een hoge IP-waarde, waarbij de afkorting staat voor ingress protection (= beschermingsgraad). IP 44 betekent spatwaterdicht. IP 68 leds kunnen tegen zware buien.

Het telefoonnummer en emailadres van Led Design Holland gaven we u al. Hierbij ook het adres, mocht u een kennismakingsafspraak willen maken: Weidehek 64D, 4824 AS  Breda.

https://www.leddesignholland.nl/