NL Web
Bedrijven

Een incassotraject ingaan met no cure no pay incasso beleid

Ik wilde heel graag een incassotraject ingaan met het beleid van no cure no pay incasso. In het begin had ik nare verhalen gehoord van verschillende mensen dat ze zijn opgelicht door zulke mensen en dat ze daar niet meer in willen trappen. Ik was blij dat ik hier al eerder van had gehoord en dat ik mij hierop kon voorbereiden. Ik las over een no cure no pay incasso, waar ze als ze niets incasseren ik ook niets hoef te betalen. Dat leek mij de ideale oplossing.

Op zoek naar een bedrijf die no cure no pay incasso aanbood

Ik ging dus kijken of ik een bedrijf kon vinden die het no cure no pay incasso beleid voerde en hoeveel ik daar uit kon halen. In het begin was het nog een behoorlijk klus om iets te vinden, want ik kwam alleen maar op uitleg website wat het precies betekende. Dat wilde ik niet, dus moest ik specifieker zoeken en uiteindelijk had ik een paar bedrijven op de lijst die iets voor mij konden betekenen. Het eerste bedrijf zag er voor mij niet erg professioneel uit, dus die heb ik overgeslagen. Maar het volgende bedrijf leek mij meer wat, dat was het bedrijf van Incasso Advocaten.

Goede begeleiding

Ik had contact gezocht met het bedrijf en kon binnen een week al bij hen terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek had ik meteen een goede klik met de medewerker van het bedrijf en die kon mij alles duidelijk uitleggen. Ik was helemaal verkocht door het bedrijf en heb besloten om een traject bij hen te doen en tot nu toe heb ik geen spijt. Ze hechten veel waarde aan het no cure no pay incasso beleid en dat vind ik erg belangrijk. Echt een goed bedrijf met goede service.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over dit bedrijf en wat zij verder voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens gerust de website van het incassobureau via www.incassoadvocaten.nl voor meer informatie over no cure no pay incasso en meer.