Wilt u uw nieuw ontwikkelde product op de markt brengen? Dan moet deze eerst grondig getest worden. Zo zijn tests in de klimaatkast van groot belang. Hiermee controleert u of uw product bestand is tegen extreme temperaturen en andere klimaatomstandigheden. Maar om nu voor die ene keer een hele klimaatkast te gaan aanschaffen, dat is wellicht te veel van het goede. U bent immers van plan het apparaat maar één keer te gebruiken. Een specialist uit Uden, Hielkema Testequipment B.V. biedt u de oplossing. Zij nodigen u namelijk uit om uw tests op hun locatie in Uden uit te voeren.

Bij de specialist kunt u terecht voor het kopen of huren van een klimaatkast

Heeft u regelmatig nieuwe producten die de markt op kunnen? Dan moeten deze producten eerst getest worden op kwaliteit en hun bestandheid tegen verschillende klimaatomstandigheden. In dat geval is het verstandig om een klimaatkast aan te schaffen voor gebruik in uw onderneming. Hiervoor kunt terecht bij een specialist als Hielkema Testequipment B.V. Heeft u wel een klimaatkast nodig, maar slechts voor een korte periode? Ook dan biedt de specialist de ideale optie. Het is namelijk ook mogelijk om een klimaatkast te huren. Op deze manier kunt u wel al uw tests uitvoeren, maar hoeft u niet meteen een dure investering te maken.

Voor elke toepassing een geschikte klimaatkast

U kunt een klimaatkast toepassen bij verschillende situaties. Een klimaatkast is onmisbaar bij allerlei zaken die nodig zijn voordat u een product op de markt brengt. Bij het kopen van een klimaatkast heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de toepassing waarvoor u de klimaatkast wilt gaan gebruiken. Zo zijn zaken als uw product, de testspecificaties en uw wensen bepalend voor het type klimaatkast dat het meest geschikt voor u is. In het uitgebreide aanbod aan klimaatkasten dat Hielkema Testequipment B.V. aanbiedt, weet u zeker dat u een klimaatkast voor elke toepassing vindt dat perfect past bij uw wensen. En komt u er niet helemaal uit? Dan adviseert deze specialist u hier graag bij.