NL Web
Image default
Bedrijven

Epoxyhars kopen doet u bij een specialist

Epoxyhars is sterk materiaal en zeer geschikt voor diverse ondergronden, waaronder houten vloeren en boten. Bent u op zoek naar dit onverwoestbare materiaal, maar weet u niet zo goed waar u epoxyhars het beste kunt kopen? Dan hebben wij voor u de oplossing! Bij Harjon Polyester heeft u namelijk de keuze uit een ruim assortiment met diverse harsen en andere materialen, waaronder epoxyhars. U heeft de mogelijkheid om epoxy online te bestellen bij deze specialist of om langs te gaan in hun winkel. De medewerkers van Harjon Polyester voorzien u graag van advies.

De mogelijkheden van epoxyhars

Epoxyhars biedt veel verschillende mogelijkheden. Zo wordt het materiaal vaak gebruikt om boten mee te bouwen of bijvoorbeeld voor het creëren, bekleden of verstevigen van surfplanken, ski’s of vloeren. Het voordeel van epoxy is de slijtvastheid van het product. Hierdoor heeft het een lange levensduur en is onderhoud nauwelijks nodig. Ook is epoxyhars waterdicht en oplosmiddelvrij, waardoor het zeer milieuvriendelijk is ten opzichte van andere harsen. Het is niet voor niets dat epoxy ook voor veel vloeren wordt gebruikt. Een epoxyvloer is ideaal voor bijvoorbeeld industriehallen, garages, werkhallen en opslagruimtes.

Een luxe uitstraling met de hout-epoxy combinatie

Wilt u een fantastische uitstraling creëren voor uw boot, vloer of andere toepassing? Combineer epoxyhars dan met hout, al dan niet samen met een glasweefsel. Doordat epoxy helder van kleur is, blijft het hout goed zichtbaar en creëert u een prachtig resultaat. Omdat epoxyhars zo goed te combineren is met hout, kopen veel mensen dit materiaal voor het bouwen van kajaks, kano’s, zeil- en speedboten, surfplanken, ski’s en modelbouw vliegtuigen.

Bestel epoxyhars in de webshop van deze specialist

Wilt u epoxyhars kopen bij een specialist? Bezoek dan de website of de fysieke winkel van Harjon Polyester en vraag eventueel om advies. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bestelt u eenvoudig epoxyhars via de webshop van deze specialist en bij een bestelling voor 15:00 krijgt u het product vaak de volgende dag al in huis!

https://harjonpolyester.nl/