NL Web
Bedrijven

Uw bedrijfspand beveiligd

Tegenwoordig moet je als bedrijf op alles voorbereid zijn. Beveiliging is een belangrijk aspect geworden en is al lang niet meer zo zwart wit als het in het verleden was. Vroeger wist je dat je goed zat als het pand goed afgesloten was, maar tegenwoordig komt de dreiging ook vanuit andere hoeken zoals het internet. Ook is door het toegenomen aantal elektronische apparaten de kans toegenomen op inbraken van buitenaf, bijvoorbeeld door uw beveiligingssysteem te kraken en zo binnen te komen, of door uw privéservers te saboteren.

Het is belangrijk om op het ergste te zijn voorbereid. Zorg dus sowieso dat u, indien u informatie op computers of op het internet opslaat, altijd een backup heeft en zorgt voor een goede beveiliging, bijvoorbeeld door op een beveiligde server van een derde partij te opereren of door zelf een expert in te schakelen. Denk bijvoorbeeld ook na over de mogelijkheden om werkzaamheden zo veel mogelijk offline te doen of de gevoelige informatie te coderen.

Ondanks de toegenomen dreiging vanaf het internet moet het bedrijfspand niet vergeten worden. Naast een alarmsysteem en goede sloten doet u er goed aan om een up to date en modern camerasysteem te installeren. Een bewakingscamera ziet dingen op de momenten dat u er niet bent, en dat is handig. Bovendien hebben de bewakingscamera’s van nu veel meer opties dan de oude bewakingscamera’s. Denk bijvoorbeeld aan de nachtmodus, warmte gevoelige camera’s, maar bijvoorbeeld ook de draadloze camera waardoor u niet met bedrading zit en gemakkelijk op plekken kunt filmen waar het voorheen niet kon, of lastig ging.

U kunt dit natuurlijk allemaal zelf doen, maar het is aangeraden om ook gebruik te maken van een expert die alles van camera’s of beveiliging afweet, zodat u niets over het hoofd ziet en de beveiliging optimaal is.

http://www.onlinecamerashop.nl/