Bent u voor uw onderneming op zoek naar software die op ieder gewenst moment informatie laat zien? Dat is begrijpelijk. Met narrowcasting software communiceert u nog beter naar uw klanten en personeel. Door gebruik te maken van PADS4 software van InfoScreens zendt u informatie uit op het aantal beeldschermen dat u zelf kiest. Narrowcasting is geschikt voor tal van toepassingen. In dit artikel worden er 3 uitgelicht, waardoor u een beter beeld krijgt van narrowcasting.

Narrowcasting software voor bewegwijzering binnen bedrijven

Met bewegwijzering aan de hand van narrowcasting software, merkt u dat klanten, bezoekers en sollicitanten in een korte tijd de juiste zaal of kamer vinden. Geef met symbolen of tekst aan waar de persoon naartoe moet en ga voor goede doorstroming. Laat reizigers op de luchthaven snel de weg vinden en bij welke gate zij moeten zijn. Of denk aan calamiteiten. In noodsituaties kunt u aangeven op welke manier aanwezige personen een pand moeten verlaten. Kortom, iedereen vindt de juiste weg!

Toon wachtrij- en wachtkamerinformatie met narrowcasting software

Iedereen moet wel eens wachten. Dan is het prettig om te weten hoelang dat duurt, nietwaar? Door wachtrij- en wachtkamerinformatie via narrowcasting software uit te zenden, schept u duidelijkheid. Toon op een beeldscherm hoeveel wachtenden er nog voor u zijn in de wachtkamer of geef in de wachtrij van een pretpark aan wat de wachtrij is. Combineer wachttijden met weersverwachtingen, video’s of foto’s en maak wachten een stuk comfortabeler.

Pas narrowcasting software toe in de marketingwereld

Als bedrijf de buitenwereld bereiken doet u natuurlijk met marketing. Door middel van reclame laat u een consument zien wat u in huis heeft. Met narrowcasting software laat u eenvoudig de informatie zien die u wilt delen. Of het nu om speciale aanbiedingen, een menu of een nieuwe collectie gaat: met afbeeldingen, video’s of tekst laat u duidelijk zien dat u iets speciaals te bieden heeft.

Naar welke vorm van narrowcasting software gaat uw voorkeur uit?

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van narrowcasting software. Bent u benieuwd wat een bedrijf als InfoScreens voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met hen op.