NL Web
Dienstverlening

agvs detacheringsburo

agvs verkeersregelaars is een detacheringsburo dat zich puur richt op de werving & selectie van – , het opleiden van – en het uitzenden van verkeersregelaars door geheel Nederland. Wij zijn dus de specialist in het uizenden en opleiden van verkeersregelaars.

Wij leveren 24 -7 ervaren verkeersregelaars aan uitsluitend bedrijven die verkeersregelaars leveren. Dus wij zijn de toeleverancier voor verkeersregelaarbedrijven. Wij hebben hiervoor gekozen om zo uniek in de markt op te treden en omdat wij niet met onze klanten willen concurreren, vandaar ook het lage tarief dat wij hanteren en geen actief reclame maken onderweg.
De verkeersregelaars gaan gekleed in professionele en opvallende RWS goedgekeurde kleding. Onze verkeersregelaars worden ingezet bij bouw, wegwerkzaamheden, evenementen en calimiteiten.
Met ons grote bestand van ervaren verkeersregelaars kunnen wij altijd en overal in Nederland leveren.
Onze verkeersregelaars beshikken over een landelijk bevoegde verkeerpas en toebehoren zoals portofoons, maclights.agvs verkeersregelaar levert verkeersregelaars door heel Nederland tegen gunstige tarieven inclusief alle toeslagen en reiskosten. Dus nooit een verrassing achteraf.

http://www.agvs.nl