NL Web
Image default
Dienstverlening

De aanpak en ervaring van The Square Mile in zakelijke taaltrainingen en verschillende sectoren

Bent u op zoek naar een zakelijke taaltraining die zich richt op maatwerk en kwaliteit? Dan bent u bij The Square Mile aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak, biedt The Square Mile zowel incompany als online trainingen aan. Hun aanpak is gericht op duurzame kwaliteit, waarbij persoonlijk contact en een verbinding met de organisatie centraal staan. Met ervaren, hoogopgeleide native speakers als taaltrainers, biedt The Square Mile trainingen aan in diverse talen, waaronder Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Chinees, Russisch, Portugees, Italiaans en meer. Ze hebben al meer dan 23.000 mensen een zakelijke taaltraining op maat gegeven en werken met een team van ervaren trainingsmanagers. Daarnaast hebben ze uitgebreide ervaring in verschillende sectoren, zoals de financiële sector, publieke sector, gezondheidszorg, engineering, offshore en ICT. Benieuwd naar hun aanpak en ervaring? Lees verder!

Wat is de ervaring van The Square Mile in verschillende sectoren?

The Square Mile heeft ervaring in verschillende branches of sectoren, waaronder de financiële sector, de publieke sector, de gezondheidszorg, engineering, offshore en ICT. Ze organiseren zakelijke taaltrainingen die gericht zijn op de specifieke werkpraktijk van deze branches of sectoren. Dit geldt voor bedrijven, non-profitorganisaties en (semi)overheidsinstellingen. The Square Mile heeft de afgelopen twee jaar met 150 klanten samengewerkt in diverse branches of sectoren. Ze werken gemiddeld vier jaar actief samen met deze klanten, waardoor ze de branches of sectoren goed hebben leren kennen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Ze bieden maatwerk per individu, branche of sector, zodat de taaltrainingen volledig zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Daarnaast zijn er subsidies beschikbaar voor verschillende branches of sectoren, waarmee bedrijven aanzienlijk kunnen besparen op opleidingskosten.

Op professioneel niveau leren communiceren in een andere taal

Het is van groot belang om op professioneel niveau te kunnen communiceren in een andere taal. Met de toenemende globalisering worden internationale contacten steeds belangrijker en het beheersen van een andere taal kan een groot voordeel bieden. Het stelt je in staat om effectief te communiceren met internationale klanten, collega’s en partners.

Om op professioneel niveau te leren communiceren in een andere taal, is het belangrijk om een gestructureerde aanpak te volgen. Het volgen van taalcursussen kan een goede eerste stap zijn. Hierbij is het echter ook essentieel om veel te oefenen in de praktijk, bijvoorbeeld door het voeren van gesprekken met native speakers, het lezen van professionele teksten en het kijken van films of tv-programma’s in de doeltaal.

Daarnaast kunnen ook online bronnen en apps van grote waarde zijn bij het verbeteren van je taalvaardigheid. Het is belangrijk om regelmatig te blijven oefenen en jezelf uit te dagen om je communicatieve vaardigheden in de andere taal te verbeteren. Met geduld, inzet en de juiste middelen is het zeker mogelijk om op professioneel niveau te leren communiceren in een andere taal.

https://www.thesquaremile.nl/