Bent u vergaderen in een saaie ruimte ook beu? Pak het anders aan en kom een zaal huren bij Duinzight Oegstgeest, nabij Leiden, en geniet van een prachtige ambiance. Kom vergaderen of geef een workshop en ervaar het gevoel dat een voormalig klooster u te bieden heeft. Dankzij de hoge plafonds en de bosrijke omgeving, bevindt u zich in een rustige sfeer, zodat u zich optimaal kunt richten op de zaken waarvoor u de zaal in de buurt van Leiden komt huren. Vergader in stijl en ontdek hoe het is om zaken te doen in een oase van rust. Tel daarbij op dat Duinzigt Oegstgeest beschikt over een grand café en u begrijpt goed waarom u er goed aan doet om voor deze toplocatie te kiezen.

Zaal huren in de regio van Leiden? Kies voor de ruimte die u nodig heeft

Als u een zaal wilt huren in omgeving Leiden, is het belangrijk dat de ruimte aansluit op uw wensen. Denk aan het aantal mensen en de gelegenheid dat u deze ruimte huurt. Of dat nu een vergadering, workshop of lezing is, Duinzigt Oegstgeest heeft precies de juiste zaal die u wilt huren in de buurt van Leiden. Gebruik een kleine en knusse kamer waar u een coachgesprek kunt voeren, huur een lichte vergaderruimte waar tot wel 14 personen aan kunnen deelnemen of ga voor het grote werk en huur de mooiste zaal in het pand waar u met 100 mensen bij elkaar kunt komen. Wat uw wensen of eisen ook zijn, Duinzigt Oegstgeest heeft precies wat u zoekt.

Geniet van de service van een grand café wanneer u een zaal gaat huren nabij Leiden

Gaat u binnenkort een zaal huren bij Duinzigt Oegstgeest in de buurt van Leiden? Dan geniet u van meer dan alleen de ruimte om te vergaderen. Ook voor een borrel of een heerlijke lunch kunt u namelijk bij Duinzigt Oegstgeest terecht. De specialisten hebben voor ieder wat wils en houden rekening met bepaalde dieetwensen. De koks proberen zoveel mogelijk met biologische ingrediënten te werken, zodat uw brood, beleg, salade of soep nog lekkerder smaakt. Sluit de dag culinair af met een verzorgd diner en kom erachter dat een zaal huren in de buurt van Leiden zoveel meer is dan enkel het gebruikmaken van een ruimte. Bovendien heeft u uitzicht op het bos van Wijckersloot.