NL Web
Image default
Dienstverlening

Een naadloze oplossing voor geluidsisolatie in uw plafond

U denkt misschien niet zo snel aan geluidsisolatie wanneer u plannen hebt om uw woning te verbouwen. Maar dit is wel een goede manier om uw woongenot te verbeteren. Hiermee rekent u namelijk af met vervelende echo’s, galmen en geluidsoverlast uit andere ruimten. Goede akoestiek is wel zo prettig, ook in uw woonruimten. Gelukkig is hier geen ingrijpende verbouwing voor nodig. Als u namelijk voor een akoestisch plafond kiest als oplossing voor geluidsisolatie, kan deze vaak binnen één dag al geïnstalleerd worden. Zeker wanneer u op de experts van Hollandplafond rekent om deze geluidsoplossing te installeren. Zij hebben jarenlange ervaring met dit type plafonds en montage is eenvoudig dankzij het innovatieve systeem.

Het akoestisch plafond wordt eenvoudig gemonteerd

Als u voor een akoestisch plafond van Hollandplafond kiest, gaat u voor een simpele, maar effectieve oplossing. De plafonds van deze expert worden op maat gemaakt, zodat ze volledig aan uw wensen voldoen. Ze bestaan uit een kunststof doek die over een stalen profiel wordt gespannen. Het profiel wordt net onder uw huidige plafond gemonteerd. Op die manier heeft u zo min mogelijk hoogteverlies. Het doek wordt op maat gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met de afmetingen van uw plafond. Maar uiteraard wordt er ook op andere zaken gelet. Zo kunnen de verlichting, ventilatieroosters en eventuele geluidsinstallaties in het nieuwe plafond worden verwerkt. Zo profiteert u van een naadloze oplossing voor geluidsisolatie in uw plafond die aan al uw wensen voldoet.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Heeft u interesse in een akoestisch plafond? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden die Hollandplafond biedt op het gebied van geluidsisolatie voor uw plafond? Neem in beide gevallen contact op met de experts van dit bedrijf. De vriendelijke medewerkers vertellen u graag meer over uw opties. Dit kan bij u thuis, of in de showroom. Op die manier zijn ze u zo goed mogelijk van dienst.