NL Web
Image default
Dienstverlening

Elektricien Schiedam kan jouw meterkast vervangen

Iedereen heeft wel een meterkast in huis. Het is verplicht om een meterkast te hebben in je huis. Het is verplicht om te hebben, maar niet elke elektriciteitskast heeft dezelfde afmetingen. Er zijn wel minimale afmetingen die verplicht zijn. De hoogte moet minimaal 240 cm zijn, de breedte minimaal 75 cm en de diepte minimaal 31 cm. De elektriciteitskast is een belangrijke kast in je huis. Er zitten heel veel verschillende aansluitingen en leidingen in die erg belangrijk zijn voor in je woning. Het is het centrale punt uit je huis. Alles wordt vanuit de elektriciteitskast geregeld. 

Wanneer moet de meterkast vervangen worden?

Het vervangen van een meterkast is meestal nodig wanneer je een oude woning hebt. In een oude woning zit meestal ook een verouderde elektriciteitskast. Als je een woning hebt met een sterk verouderde elektriciteitskast wordt het aangeraden om dit te laten inspecteren door een elektricien. De monteur gaat dan kijken naar de staat. Aan de hand van de goede of slechte stand wordt bepaald of het nodig is om het te laten vervangen. Het kan ook zo zijn dat het om een andere reden vervangen moet worden. BIjvoorbeeld door uitbreiding van elektrische apparaten, uitbreiding van je keuken, krachtstroomvoorzieningen of wanner je de elektriciteitskast wilt verplaatsen.

Meterkast laten vervangen door Elektricien Schiedam

Als je in Schiedam woont en je elektriciteitskast wilt laten vervangen, dan kun je dat laten doen door Elektricien Schiedam. Weet je niet zeker of je jouw meterkast moet laten vervangen? Dan kan je de monteurs van Elektricien Schiedam een inspectie laten doen. Ze zullen dan kijken of het nodig is om het te laten vervangen. Als het nodig is kunnen de monteurs het gelijk voor je doen. Ze zijn er gespecialiseerd in. Ze hebben de klus al vaak gedaan. Ze gaan secuur en efficiënt te werk.