NL Web
Dienstverlening

Het verhuisbedrijf uit Rotterdam heeft een ruime opslagruimte

Dankzij de opslagruimte van 16.000 m³ zijn er vele vormen van opslag mogelijk. Jac Den Hollander Verhuizingen regelt de opslag voor bijvoorbeeld uw meubels of archiefstukken. Uw inboedel wordt opgehaald, opgeslagen en verzegeld in houten kratten – liftvans – van 9 m³. Doordat de opslagruimte een constante luchtvochtigheid en temperatuur heeft én optimaal beveiligd en bewaakt is, bent u altijd verzekerd van de best mogelijke opslag. Interesse in deze brede dienstverlening? Of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact op met het verhuisbedrijf in Rotterdam en geniet van een professionele service.

Bekijk de verhuis checklist van het verhuisbedrijf uit Rotterdam online

U betrekt binnenkort uw nieuwe woning. Dat is nog best een gedoe. Zaken waar u misschien niet altijd aan denkt of kennis van heeft. Daarom vindt u online een overzichtelijke verhuis checklist terug. Het verhuisbedrijf in Rotterdam weet namelijk als geen ander wat er allemaal geregeld moet worden. 4-2 weken voor uw verhuizing dient uw verzekeraar te worden ingelicht over de verhuizing en elektra, gas en water dienen aangesloten en afgesloten te worden in uw oude en nieuwe woning. En een week voor uw verhuizing moet u de leveranciers inlichten, maaltijden in huis halen voor de inpak- en verhuisdag en uw nieuwe huis schoonmaken. Bekijk de volledige checklist online en start voorbereid aan uw verhuizing.

Verhuis in vijf stappen dankzij het verhuisbedrijf in Rotterdam

Kent u de verhuizer uit Rotterdam al? Zij werken met vijf overzichtelijke stappen. Allereerst bepaalt u de datum waarop u gebruik wilt maken van het verhuisbedrijf in Rotterdam. Vervolgens overlegt u welke services u wenst en ontvangt u een offerte op maat. U bevestigt de offerte als deze naar wens is en ontvangt een schriftelijke bevestiging. Om te eindigen met de laatste stap: een zorgeloze, snelle én professionele verhuizing. Gelukkig kunt u georganiseerd verhuizen dankzij Jac den Hollander Verhuizingen.  Jac Den Hollander Verhuizingen is actief in onder meer Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse en Gouda.Waar wilt u graag naartoe verhuizen? En in wat voor huis gaat u wonen? Een oud huis met veel trappen? Voor de professionele verhuizer is dat geen probleem.