NL Web
Image default
Dienstverlening

Led Design Holland: professioneel LED specialist en dienstverlener

LDH heeft jarenlange ervaring met het adviseren over led, het maken van lichtplannen, de inkoop en installatie van industriele LED verlichting. Voor iedere klant wordt die extra stap gezet om tot een led solution te komen. Led Design Holland bedient klanten in diverse sectoren. Van Verenigingen van Eigenaren tot Retail. Van fabrieken tot kantoren. En van showrooms tot magazijnen. Een toepassing waar veel gebruik van gemaakt wordt, is de led rail met railspots. Ideaal, want verandert er iets in de ruimte, dan kunnen de lampen snel en eenvoudig verplaatst worden. De Powergear 3 fase spanningsrail is erg populair. Met bijpassende koppelstukken, flexibele verbinders, T-, X- en hoekstukken kunnen de rails in allerlei variaties gemonteerd worden. De rails zijn leverbaar in zwart, grijs en wit. Een aantal spots die geschikt zijn voor de Powergear rails:

  • Ella (beschikbaar in zwart en wit);
  • Sophia (beschikbaar in zwart en wit, tevens als S model in zwart en wit);
  • Elena (beschikbaar in zwart met goud en wit en als S model in zwart, wit met zwart en wit met goud).

Leds waar veel voor wordt gekozen door klanten van Led Design Holland zijn inbouwspots. Deze kunnen mooi weggewerkt worden in het plafond dat verder dus helemaal in tact blijft. Inbouwspots zijn tegenwoordig bijna allemaal in zowel zwart als wit leverbaar. Dat geldt ook voor deze populaire exemplaren:

  • Bellissimo dim;
  • Star I frameless;
  • Star II frameless;
  • Verona I trimless cardanisch armatuur;
  • Verona II trimless cardanisch armatuur.

Bent u benieuwd welke ledlampen in uw geval de beste keuze zijn? Wilt u meer weten over Lumen, CRI of Kelvin? Heeft u ergens mooie lampen zien hangen en zou u precies dezelfde op uw kantoor willen hebben? Het Led Design Holland team helpt u graag. Uw vragen worden beantwoord, de lampen worden ingekocht en geïnstalleerd. U krijgt van ons de adres- en contactgegevens van Led Design Holland.

LED Design Holland Weidehek 64D 4824 AS te Breda

Telefoon: 076 – 888 3300 E-mail: info@leddesignholland.nl

Een routebeschrijving vanuit uw woonplaats vindt u op www.leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl/