NL Web
Image default
Dienstverlening

Dankzij een cursus lassen voor beginners kunt u binnen enkele weken lassen

In no-time leren lassen kan met een cursus lassen voor beginners in Nunspeet, Gelderland. Hoewel lassen een risicovol werkje is en daarom alleen moet worden uitgevoerd door vakmensen met kennis van zaken, is het ook een taak die snel te leren valt. Binnen een paar maanden kunt u al zelfstandig lassen en weet u precies het verschil tussen de verschillende lastechnieken. Het is verstandig om hiervoor naar een specialist te gaan voor het volgen van de juiste cursus waarbij u les krijgt van ervaren professionals.

Wat levert een cursus lassen u als beginner op?

Met een cursus lassen voor beginners bij Bronckhorst Lastechniek legt u de basis van uw lastechnieken. Van hieruit kunt u als hobbyist aan de slag met lassen of u kunt verder studeren en een complete lasopleiding er achteraan volgen. Welke keuze u ook maakt: met een lascursus voor beginners weet u zeker dat u een goede start maakt. De cursus garandeert kwaliteit, wat is te zien aan het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL)-certificaat. Deze organisatie controleert de betrouwbaarheid van cursussen jaarlijks en beoordeelt of onder andere lesmateriaal, ervaring van docenten en de gebruikte apparaten voldoende zijn. Met het behalen van deze cursus verzekert u zich dus van professionaliteit.

Boek een cursus en leer lassen

Een cursus lassen voor beginners is bij Bronckhorst Lastechniek uit Nunspeet, Gelderland, qua lengte en lastechniek verschillend per niveau. Bent u een echte beginner? Dan duurt de cursus 22 avonden van drie uur. Voor de cursist die al wat ervaring heeft duurt de cursus 18 avonden van drie uur. De cursusavonden vinden plaats van 18.30 uur tot 21.30 uur en vinden allemaal op locatie plaats. Uiteraard kunt u zelf zo lang studeren als u maar wilt, want naast de theorie- en praktijklessen op de lasschool krijgt u een uitgebreid lesboek mee naar huis. Zo kunt u na afloop van een cursusavond altijd uw kennis even bijspijkeren of opfrissen.

https://lastechniek.com/