U heeft keuze uit diverse diensten bij TruckWash 1. Het schoonmaken van een vrachtwagen kan immers op verschillende manieren worden uitgevoerd. Belangrijk is wel dat het grondig gebeurt en dat u goede service ontvangt. Bij TruckWash 1 zit u wat dat betreft goed. De ervaren schoonmakers van deze truckwash staan dagelijks voor u klaar om uw vrachtwagen er weer uit te laten zien als nieuw. Of u nu twee weken onderweg bent geweest, of dat u uw vrachtwagen al 15 weken niet heeft laten schoonmaken, de specialisten zorgen ervoor dat uw vrachtwagen weer blinkt. Heeft u andere grote voertuigen die u grondig wilt laten schoonmaken door een specialist met persoonlijke aandacht? Ook dan is Truckwash 1 een uitstekende optie. In de grote wasboxen kan vrijwel elk voertuig onderhanden worden genomen.

Laat uw camper, bus, trailer of caravan schoonmaken bij de truckwash

Gaat u dit jaar met de caravan op vakantie? Nadat u terugkomt wilt u natuurlijk dat de caravan weer brandschoon terug in de stalling staat. Hiervoor kunt u terecht bij een heuse truckwash. Met de caravan door de modderige bossen, met de bus door weer en wind over de snelweg of met de caravan twee weken op de camping? Het zijn allemaal situaties waar uw voertuig behoorlijk vies van wordt. Truckwash 1 heeft voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.

Uw vrachtwagen in een mum van tijd schoon bij de truckwash

Nadat u veel kilometers heeft gereden met uw vrachtwagen, is het onvermijdelijk dat uw voertuig wat vies begint te worden. Als echte vrachtwagenchauffeur wilt u uw vrachtwagen uiteraard zo schoon en netjes mogelijk houden. Rijd daarom naar de truckwash van Truckwash 1. Met verschillende wasboxen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen. Wilt u ook de binnenkant van de vrachtwagen een opfrisbeurt geven volgens de HACCP-richtlijnen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.