U heeft een eigen onderneming en op dit moment zoekt u de juiste persoon voor een vacature. De consultants van Jobs That Work met ruime ervaring helpen u graag verder. Zij zijn gespecialiseerd in werving en selectie en detachering in de omgeving van Den Bosch. Detachering is dé ideale oplossing voor bedrijven die snel de juiste kennis op het gewenste moment willen inhuren. Hierbij moet u denken aan een medewerker met een bepaalde expertise die voorlopig uit de roulatie is en u snel dient te vervangen. Of misschien heeft u wel een nieuw project waar u bepaalde specialistische kennis voor nodig heeft. Wat uw situatie ook is, Jobs That Work uit Den Bosch, is u van dienst door middel van werving en selectie. Naast detachering kunnen zij u ook van dienst zijn bij het invullen van vacatures in de automotive-, hospitality- en non-profitsector.

Vind de geschikte baan met de hulp van de specialist in werving en selectie uit Den Bosch

In welke sector wilt u een baan vinden? Zoekt u naar vacatures in de automotive-, hospitality of (non)profitsector? In alle gevallen bekijkt u de vacatures van Jobs That Work. Zij zijn gespecialiseerd in werving en selectie en gevestigd in het Brabantse Den Bosch. Samen met u vinden ze de baan die bij u past en plaatsen u alleen wanneer zij ervan overtuigd zijn dat u gaat excelleren in uw nieuwe functie. Ze kijken dan ook verder dan diploma’s en hebben interesse in de mens achter de cv. Mogen ze u benaderen voor vacatures in bijvoorbeeld de automotive branche? Schrijf u dan in via de website of bekijk de vacatures van ons werving en selectie bureau in Den Bosch.

Op zoek naar goede vacatures in de automotive branche?

U bent toe aan een nieuwe uitdaging en daarom zoekt u de juiste vacatures in de automotive sector. Bekijk eens de vacatures van een specialist in werving en selectie zoals Jobs That Work in Den Bosch. Zij zijn actief in onder andere de automotive-, hospitality- en (non)profitsector en koppelen de openstaande vacatures aan de juiste kandidaat. Dit doen ze door verder te kijken dan alleen het cv en een zorgvuldig selectietraject op te zetten. Ze kijken naar de wensen van kandidaten en opdrachtgevers en proberen deze met elkaar te matchen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de korte termijn, maar voornamelijk naar de lange termijn. Wanneer u aan de slag wilt in de automotive branche en goede vacatures zoekt, bent u bij werving en selectie bureau Jobs That Work aan het juiste adres.