NL Web
Entertainment

Een escaperoom bij de boer in Twente boeken

De escaperoom bij de boer in Twente is net even een wat andere escaperoom dan je misschien gewend bent of dat gebruikelijk is, maar dat maakt deze dan ook extra speciaal en leuk! Bij de escaperoom bij de boer in Twente is de ruimte ingericht wat betrekking heeft op een heel bijzonder verhaal dat moet worden opgelost. Het betreft een vloek waardoor de oogst van de mais is mislukt en doordat deze is mislukt en er een vloek heerst zijn de koeien van het land ook allemaal ziek geworden en kunnen geen melk meer produceren. Dit heeft veel gevolgen voor de boer en om de boer een handje te gaan helpen ga jij samen met je team de vloek in de escaperoom bij de boer in Twente oplossen. Zodra je de vloek hebt weten op te heffen mag je de ruimte verlaten. Je dient dit wel binnen de tijd van een uur, 60 minuten te bewerkstelligen. 

Kinderen

Je kunt er voor kiezen om dit als volwassenen te doen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een kinderfeestje te geven in de escaperoom bij de boer in Twente. Je kunt met een groep van maximaal 7 mensen een van de ruimtes betreden, Mocht je een groep hebben van 8 personen of meer dan worden de groepen verdeeld over diverse ruimtes, waar ze de vloek mogen gaan oplossen. Uiteraard zijn de opdrachten voor de kinderen net weer even wat anders dan die voor volwassenen, net als de tijd waarin je de vloek moet opheffen en de prijs van de escaperoom bij de boer in Twente. 

10 tot 15 opdrachten

Wanneer je als volwassenen de escaperoom bij de boer in Twente gaat betreden dan betaal je een ander bedrag dan voor de kinderen en ben je een uur binnen, in tegenstelling tot de kinderen die 45 minuten binnen zullen zijn. De kinderen krijgen 10 opdrachten en de volwassene zullen 15 opdrachten moeten weten te voltooien.