NL Web
Financieel

Incassobureau voor particulieren

 

Incassobureau voor particulieren

wanneer u een internet bestelling gedaan heeft maar er wordt niets geleverd. Een incassobureau voor particulieren  is dan de uitkomst. Het gebeurt vaak dat mensen via het web een bestelling doen. Die vervolgens afrekenen maar niets afgeleverd krijgen. Wanneer men bij de winkel aan de bel trekt hoort men vervolgens niets. Dat is uiteraard niet! zoals het zou moeten verlopen. Krijg je je geld van de bestelling niet retour? Een particuliere incasso is dan natuurlijk een mogelijkheid.

Het buitengerechtelijke traject

Om te beginnen gaan we uw vordering in het minnelijke traject incasseren. Allereerst krijgt uw debiteur een schrijven. Over de hoofdsom worden buiten gerechtelijke incassokosten berekend. Volgt geen brief? Dan volgt een tweede strenge brief. Ook zal er telefonisch contact opgenomen worden.  Echter bellen de meeste debiteuren zelf al . Blijft het aan de andere kant, dan gaan we op onderzoek uit. Een onderzoek naar mobiele telefoon nummers is mogelijk.

Een incasso opdracht indienen

Doorgaans is het belangrijk om heel snel te handelen. Dat er niet voldaan wordt, kan meerdere redenen hebben. Misschien gaat uw debiteur wel bankroet. Wanneer uw debiteur failliet gaat, valt er niets meer te halen. Er wordt dan een toezichthouder aangesteld. De curator gaat alles verdelen, maar bijna altijd blijft er voor de crediteuren helemaal niets over. Daarom moet u niet te lang wachten met uw particuliere incasso opdracht. Via onze website kunt u uw incasso opdracht invoeren. Uw informatie gegevens invoeren en de opdracht invoeren gaat makkelijk.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html