NL Web
Image default
Financieel

Koop een Paysafecard en betaal binnen een minuut veilig en anoniem online

De kaarten die je via Kaartdirect aanschaft worden binnen een minuut geleverd. Dit zijn namelijk digitale kaarten die je voor jezelf kunt aanschaffen of die je cadeau kunt geven. Er zijn kaarten op het gebied van gaming, zoals tegoed in de Nintendo eShop, voor Roblox of Minecraft. Je kunt er terecht voor digitale cadeaukaarten, voor betaalkaarten, voor beltegoed en software. Schaf een Paysafecard aan en je gebruikt deze direct om anoniem en veilig een betaling mee te doen. Er zijn een groot aantal mogelijkheden, zowel voor jezelf als voor een geschenk voor een ander. En de snelle levering is natuurlijk ideaal voor iedereen die snel een attent cadeau nodig heeft.

Betaalkaarten

Van alle betaalkaarten die door deze online winkel worden aangeboden is de Paysafecard het meest gebruikt. Deze kun je krijgen met een minimum tegoed van € 10,- en een maximum tegoed van € 100,-. De Paysafecard wordt digitaal opgestuurd, samen met een 16-cijferige code. Als je gaat betalen, dan is deze code de enige informatie die je doorgeeft en komen er dus geen persoonlijke gegevens aan te pas. Je kunt de Paysafecard gebruiken bij een groot aantal online verkooppunten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de informatie die je achterlaat. Naast de Paysafecard vind je bij deze winkel ook een aantal andere betaalkaarten.

Voor iedereen die van gamen houdt

Ben jij zelf iemand die graag de Nintendo eShop bezoekt, of ken jij iemand die zich in deze shop wel raad weet? Dan kun je bij Kaartdirect ook investeren in een Nintendo eShop tegoed van € 15,-, € 25,- of € 50,-. Dat geld kan worden uitgegeven aan Switch-spellen, aan abonnementen of aan uitbreidingspassen. Uiteraard zijn er ook kaarten voor de PlayStation, Xbox, Windows en voor spellen. Loop het assortiment even goed door, denk na over toekomstige verjaardagen en gelegenheden en je vindt bij deze kaartenwinkel vast wat je zoekt.

Gerelateerde artikelen

Incassobureau voor particulieren

Dit administratiekantoor nabij Breda staat voor jou klaar

Administratie en advies voor regio Den Haag