NL Web
Gezondheid

Botox en fillers injectables

Injectables zijn vloeistoffen die men injecteert onder de huid met een naaldje.  Met deze vloeistoffen  wilt men de rimpels in het gezicht tegengaan en jou gezichtseigenschappen beter laten uitkomen.  Je hebt 2 soorten injectables, de eerste soort is Botox injectables  en is een spierverzwakker. De 2de soort zijn fillers en dit zijn vulmiddelen. Welke methodes het beste is  hangt af van ieder zijn persoonlijke klachten en behoeftes.   Daarom is een gesprek met je arts op voorhand  zeer belangrijk om je wensen  en behoeftes aan de arts te zeggen zodat deze de juiste methode kan kiezen voor jou.  De keuze voor welke methode die je moet kiezen ligt nog altijd bij jou, de arts geeft alleen maar raad over welke keuze volgens hem het beste is, hij zal je ook de voor- en nadelen  van beide behandelingen bekent maken en laat je ook voorbeelden van  foto’s  van voor en na beide operaties zien.

Als eerste gaan we het hebben over de rimpelbehandeling met botox.  Rimpels kunnen ontstaan door het veel herhalen van bepaalde spierbewegingen, voorbeelden hiervan zijn fronsrimpels, kraaienpootjes en rimpels op je voorhoofd. Deze kunnen verholpen worden met botox injectables, botox zorgt ervoor dat spieractiviteit van deze spieren vermindert  waardoor de rimpels gaan minderen.

De rimpelbehandeling met fillers, deze behandeling gebruikt men eerder wanneer de huid begint te hangen, slapper en dunner  begint te worden.  Fillers gebruikt men rimpels op te vullen, gezichtseigenschappen te accentueren en voor een meer jeugdig  voorkomen te verkrijgen in je gezicht. Fillers gebruikt men als men last heeft van afhangende mondhoeken, voor het vergroten van de lippen en het accentueren van jukbeenderen en lipcontouren.

Voor de beste resultaten te behalen  maakt men veel gebruik van zowel botox als fillers. Dan verzwakt men eerst de spieractiviteit door middel van botox en vervolgens gaat men  met fillers de huid verstevigen. Zo verkrijgt men het beste resultaat maar daardoor ligt de prijs ook een stuk hoger natuurlijk. 

http://faceland.nl/