NL Web
Gezondheid

Populariteit van botox bij mannen

De populariteit van botox is de laatste 10 jaren serieus de hoogte in gegaan, waarschijnlijk denk je dat dit komt doordat vrouwen meer en meer hier gebruik van maken. Maar de grote stijging de laatste jaren komt niet doordat vrouwen het meer en meer doen maar doordat botox bij de mannen juist aan populariteit gewonnen heeft.

Tijdens een onderzoek heeft men als resultaat bekomen dat  mannen die botox gebruiken in Amerika maar liefst met meer dan 300% gestegen is. In Nederland heeft men dit percentage nog niet bereikt maar men merkt  dat steeds meer en meer mannen een rimpelbehandeling met injectables ondergaat. De meest populaire behandeling voor mannen zijn die van de fronsrimpel verwijderen en de fillerbehandelingen te ondergaan.  Er is dus toch een duidelijk beeld dat mannen zich meer en meer bezighouden met hun uiterlijk.  Ook merkt men dat mannen vroeger met excuses kwamen waarom men langskwam en dat men nu gewoon rechtuit zegt waarom ze komen. De reden dat de fronsrimpel behandeling zo populair is omdat mannen van de kwade blik willen afkomen en dit gebeurt dan door botox te spuiten in de fronsspieren om de activiteit hiervan af te zwakken.

Volgens onderzoek denkt men dat het verschil tussen het aantal behandeling voor mannen en vrouwen binnen 5 jaar miniem gaat zijn en dat het aantal behandelingen zo goed als 50/50 gaat zijn.

Het enigste waar mannen nog schrik voor hebben is de zogenaamde “frozen look”. Als u naar een goede kliniek gaat moet u geen bang hebben hiervoor. Tijdens een intake gesprek vragen ze wat je wensen zijn en vertellen ze  achteraf wat ze van plan zijn en laten ze je foto’s zien van voorbeelden  voor en na de operatie.

Een zeer goede en vooraanstaande kliniek die botox behandelingen aanbied is injectable klinieken waar je een botox behandeling Amsterdam kan ondergaan.  Ze bieden niet alleen botox behandeling aan maar ook  fillers behandelingen, faceliften en nog meer.

http://injectableklinieken.nl/nl/