Weet u al precies welke producten u wilt gaan kopen in de groothandel met decoratie? Heeft u bijvoorbeeld al bedacht wat voor vaas u op tafel wilt zetten? Wat voor ornament u graag wilt toevoegen? En hoe u de kast gaat opfleuren? Of heeft u nog geen idee met welke decoratie u uw interieur compleet maakt? Wat uw situatie ook is, u maakt uw interieur compleet bij de groothandel in decoratie. ACD Gunstlistbergen in Eindhoven is al jaren dé specialist als het aankomt op meubelen en bijpassende decoratie. Met een 15.000 m² grote showroom vol met artikelen van leveranciers van over de hele wereld zit er altijd wel iets bij u past.  

Bij de groothandel koopt u onder andere reproductie decoratie

Wanneer u nieuwe meubelen of decoratie gaat kopen, wilt u daarvoor natuurlijk niet te veel betalen. Dat begrijpt de specialist maar al te goed. Kies daarom voor reproductie artikelen. Bij ADC Guntlisbergen, de groothandel in decoratie en interieur, vindt u de prachtigste reproductie artikelen. Deze stralen kwaliteit uit en bevatten alle kenmerken van een origineel. Bent u benieuwd naar wat deze specialist aanbiedt? Breng dan een bezoek aan de showroom vol interieur ideeën van deze groothandel in decoratie in Eindhoven. Wilt u enkel decoratie bestellen? Dan kunt u dat eenvoudig doen via de webshop. Kies uw favoriete artikel, betaal veilig en laat het bezorgen naar een adres van uw keuze. Zo bestelt u onbezorgd reproductie decoratie vanuit uw luie stoel!

Een nieuw interieur uitkiezen? Kies voor een groothandel met 15.000 m² showroom!

Na verloop van tijd is het onvermijdelijk: het interieur van uw woning is aan vervanging toe. Of u nu alle meubels wilt vervangen of alleen nieuwe decoratie wilt toevoegen, met de diversiteit aan producten bij ADC Guntlisbergen komt het sowieso goed. Bij ADC Guntlisbergen vindt u een ruim assortiment met klassieke, antieke en moderne meubelen. Door meer dan 50 jaar ervaring en een oog voor bijzondere meubelen vindt u bij deze groothandel gegarandeerd het interieur dat u zoekt. Wilt u bijpassende decoratie van de groothandel? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Alle meubelen en decoratie bekijkt u in het echt in de 15.000 m² grote showroom.