NL Web
Image default
Groothandel

Rondhout voor uw schutting kopen

Wilt u rondhout van de beste kwaliteit kopen voor het maken van schommels, bruggetjes of schutting? Kom dan langs bij Van der Heijden Houthandel. Zij leveren rondhout, onder andere van Bois in Oss, in verschillende diktes en zagen deze voor u op lengte. Vertel de experts over uw project, dan vertellen zij u welke afmetingen daar het beste bij passen.

Het kopen van rondhout voor uw schutting

Rondhout is, zoals de naam al zegt, rond van vorm en daardoor zeer geschikt als ondersteuning van constructies, zoals bijvoorbeeld schuttingen. Het kopen van rondhout voor schutting is mogelijk bij Houthandel Van der Heijden. U kunt ook rondhout kopen voor een mooie uitstraling in uw tuin of voor uw schutting. Het rondhout geeft net een andere uitstraling aan uw schutting dan ander hout. Het hout is namelijk rond waardoor het ideaal is voor het bouwen van een constructie. U kunt het gebruiken voor een schutting maar bijvoorbeeld ook voor de constructie van een schommel. Omdat het hout rond is krijgt u een landelijkere sfeer aan uw tuin. De palen van het rondhout worden diep in de grond geplaatst zodat het stevig is. Daarna kunt u uw schutting of andere constructies gaan bouwen. Bekijk nu het volledige assortiment aan hout online in de webshop. Wilt u advies voordat u het rondhout gaat kopen voor uw schutting? Vraag dan de experts van het bedrijf om hulp. Zij nemen met u uw project door en geven u advies over het hout en de afmetingen ervan.

Vraag nu een offerte aan

Wilt u een goede prijsindicatie ontvangen voordat u rondhout voor uw schutting gaat kopen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan bij Houthandel van der Heijden. De experts geven u een goede prijsindicatie voor het hout en geven u advies over het kopen van rondhout voor uw schutting. Zo gaat u goed van start met uw buitenproject.

Gerelateerde artikelen

Renoveer met houtlook tegels de uitstraling van uw woning in Rotterdam

Horecakoelkasten en andere apparatuur snel geleverd

De beste bouwmaterialen bij een ervaren specialist uit Suriname