Het is belangrijk om kleding aan te schaffen die op eerlijke wijze gefabriceerd is. Steeds vaker komen er berichten in het nieuws over de ongezonde condities in kledingfabrieken waar werknemers in ontwikkelingslanden voor werken. Als u net op het punt staat om horecakleding of werkkleding in de omgeving van Utrecht aan te schaffen, dan kan dat u aan het twijfelen brengen. Want hoe weet u nu bij welke winkel u werkkleding aanschaft die op eerlijke wijze is gefabriceerd? Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u werkkleding bij een sociaalbewuste onderneming aanschaft, dan moet u bij A. Van Raak Workwear nabij Utrecht zijn. Deze leverancier levert enkel kledingartikelen die onder een specifieke gedragscode zijn geproduceerd. Zodoende is het zeker dat de arbeidskrachten werken in een gezonde en veilige omgeving, met respect zijn behandeld tijdens het productieproces en fatsoenlijk betaald krijgen. Ook kunt u er zeker van zijn dat er geen kinderarbeid aan te pas is gekomen bij de fabricage van de horecakleding en werkkleding van deze specialist nabij Utrecht.

Horecakleding met verzorgde uitstraling en opdruk verkrijgbaar nabij Utrecht

Uw personeel is uw visitekaartje en dat mogen zij uitstralen! Ga voor een professionele outfit voor al uw personeel, zodat deze ook herkend worden door uw gasten. Koop daarom horecakleding bij A. Van Raak Workwear, een specialist op het gebied van werkkleding nabij Utrecht. Hier kunt u niet alleen horecakleding of werkkleding gemaakt van kwaliteitsstoffen kopen, ook kunt u ervoor kiezen deze kleding hier te laten bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van uw onderneming of uw bedrijfsnaam. Dit kan door het logo of de naam te borduren, maar ook transferdruk of zeefdruk behoort tot de mogelijkheden. Bekijk ook eens de verschillende soorten overalls en stofjassen! Informeer gerust bij uw specialist op het gebied van werkkleding en horecakleding nabij Utrecht.

Keuze uit een ruim assortiment aan werkkleding en horecakleding bij specialist nabij Utrecht

Uit uitzoeken en aanschaffen van werkkleding moet zorgvuldig gebeuren. Op die manier weet u zeker dat de werkkleding aansluit bij uw organisatie en bijbehorende huisstijl. Bepaalde keuzes moeten worden gemaakt. Bij A. Van Raak Workwear, een groothandel in werkkleding en horecakleding nabij Utrecht, heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment. U vindt hier diverse soorten overalls, jassen, polo’s, werkbroeken en nog heel veel meer. U kunt hier horecakleding online bestellen en thuis laten bezorgen. Deze artikelen zijn altijd verkrijgbaar in verschillende kleuren; kies een kleur die perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf. Het bedrukken van horecakleding of werkkleding nabij Utrecht behoort ook tot de mogelijkheden.