Natuurlijk wilt u zelf het klimaat op kantoor kunnen regelen. Maar dan wilt u niet van die vieze, vochtige bedompte lucht. Dit zal niet het geval zijn. Bij Menerga, producent en ontwikkelaar van klimaatsystemen, weet men dat in de meeste kantoren een warmteoverschot bestaat. Dit komt door alle aanwezige personen en alle apparatuur. Tijdens een persoonlijk gesprek met een van de specialisten worden alle wensen en eisen besproken, waardoor een manier van adiabatisch koelen wordt gevonden die bij uw bedrijf past. Een goede klimatisering verhoogt de prestatie en motivatie van uw werknemers!

Kies alleen een adiabatische koeling van hoge kwaliteit van de specialist

Adiabatische koeling toepassen, dat lijkt u wel wat. Kies dan voor een hoogwaardige luchtbehandelingskast van de specialist. U wilt tenslotte niet dat u uiteindelijk veel uitgeeft aan een apparaat dat ongezonde lucht in uw pand brengt. Ga voor een specialist en kies voor Menerga. Al sinds 1980 ontwikkelt en produceert deze specialist innovatieve lucht- en klimaatsystemen voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Het is de missie van dit ervaren bedrijf om een optimaal klimaat te creëren met zo min mogelijk gebruik van energie. Tevens is Menerga een van de eerste ondernemingen in de branche van (adiabatisch) koelen die zich focussen op energie-efficiëntie. 

Menerga is de uitvinder van adiabatisch koelen en dat merkt u

Menerga heeft het adiabatisch koelen in een luchtbehandelingskast ontwikkeld. Deze kasten worden al sinds 1991 door deze expert gemaakt. Het begon 25 jaar geleden met het type Adsolair. Met een dubbele kunststof kruisstoom warmtewisselaar, welke is gemaakt van Polypropyleen, kan kalk zich niet hechten aan de warmtewisselaar. Ook vandaag de dag is en blijft Menerga vernieuwend op het vlak van adiabatisch koelen en is gespecialiseerd in energie-efficiëntie. Zo kunt u bijvoorbeeld uw kantoorpand op een manier koelen die niet schadelijk is voor het milieu. Een luchtbehandelingskast kan worden gebruikt in omgevingen en locaties waar het klimaat continu moet worden geregeld, zoals bijvoorbeeld in een zwembad of sportcomplex.