NL Web
Image default
Mode en Kleding

Valentino tassen

Valentino tassen behoren tot de exclusieve haute couture van Valentino en bevinden zich in het hogere prijssegment. Kenmerkend zijn het opvallende Valentino rood, wit en zwart als de favoriete kleuren van de ontwerper. Valentino tassen voor mannen en vrouwen maken deel uit van de Valentino Garavani modelijn, net als accessoires, kleine lederwaren, schoenen en juwelen.

Tassen van Valentino
Luxe tassen en portemonnees van Valentino tonen aandacht voor detail. De Valentino tassen zijn gemaakt van soepel leder van hoge kwaliteit en zijn versierd met studs, kettingen en metalen hardware. De grote “V” is het handelsmerk. Goedkopere Valentino tassen zijn gemaakt van kunstleer. Dit maakt het luxe label betaalbaar, zelfs voor een klein budget. Er is geen zichtbaar visueel verschil. Handtassen van Valentino zijn decoratief en handig. Ze bevatten kleingeld, kredietkaarten en bankbiljetten. Modieuze tassen van Valentino zijn:

Handtassen
Schoudertassen
Handtassen
Avondtasjes
portemonnees
Draagtassen

Combineer Valentino tassen
Valentino tassen zijn zeer opvallend ontworpen. Ze passen het best bij een klassieke outfit die niet overladen lijkt met de Valentino tas. Passend bij de tas worden portemonnees aangeboden. Perfecte combinatiepartners voor de luxe tassen zijn jeans en hemden, feestelijke gewaden, maar ook linnen broeken, jurken en rokken. Zacht leder, gewatteerde look en applicaties en de stijlvolle “V” maken van Valentino tassen stijlvolle metgezellen. In Valentino XXL tassen passen het notitieboek en alle documenten. Tegelijkertijd presenteert Valentino tassen in miniformaat waarin creditcards, kleingeld en de smartphone passen. In het assortiment vindt u de klassieke schoudertas, die overgaat in een handtas met variabele draaglengte. Valentino presenteert kleurencombinaties van rood en roos en combineert wit en zilver voor feestelijke gelegenheden.

Valentino Tassen Verzorging
Vaak zit een Valentino tas al in een beschermend zakje. Hij wordt verder gebruikt voor opslag wanneer de designertas niet wordt gebruikt. Je impregneert een Valentino tas voor het eerste gebruik, ongeacht of ze van leder of kunstleder is. Glad leer heeft van tijd tot tijd speciale verzorging nodig, zodat het niet broos wordt. Breng de verzorgingscrème regelmatig aan. Als het oppervlak mat is, zal het onderhoudsmiddel niet uitpoetsen. Bescherm de lederen tas ook tegen vocht en intens zonlicht. Kunstleer vergt minder onderhoud dan leder. Vlekken, vuil en stof worden verwijderd met een vochtige doek. U hoeft geen verzorgingsproduct aan te brengen. Het dringt niet door het gesloten oppervlak van het kunstleer.