Nadat er een dierbare is overleden is de uitvaartdienst iets wat u het liefst zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Na de dienst begint het rouwproces pas echt. In dat geval is het verstandig om de uitvaart vast te laten leggen op beeld. Kies bijvoorbeeld voor een vast camerapunt, waarbij een of meerdere camera’s in de kerk of zaal zijn opgesteld. Wilt u uw uitvaart door een cameraman laten filmen? Het videoteam heeft erkende opleidingen gevolgd en gaat uiterst discreet en met respect voor de situatie te werk. Nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden, ontvangt u een video met onbewerkte beelden. Uiteraard is een bewerkte versie ook mogelijk. Laat u informeren en neem vandaag nog contact op voor meer informatie voor de uitvaart die u gaat regelen.

Video in de vorm van live streaming tijdens de uitvaart

Na een plotseling overlijden bent u hoogstwaarschijnlijk diep getroffen. Dit zijn vaak uitvaarten waar veel gasten aanwezig zijn. Datzelfde geldt ook wanneer u een grote familie heeft. U wilt natuurlijk dat iedereen de foto’s en video’s goed kan zien. Ook achterin de kerk of zaal. Als er genodigden zijn die geen goed zicht hebben op de plechtigheid, kiest u bijvoorbeeld voor een camera met live streaming op een of meerdere schermen. Uiteraard kan ook de volledige uitvaart worden gefilmd en ontvangt u deze video van de uitvaart achteraf. Het team van Uitvaart en Techniek neemt graag de tijd voor u, om zodoende alle mogelijkheden te bespreken.

Video maakt een uitvaart persoonlijk

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die ervoor kiezen om iets unieks te maken van een begrafenis. Op deze manier kunt u op een echt persoonlijke manier afscheid nemen van een dierbare. Heeft u er al eens over nagedacht om video terug te laten komen tijdens een uitvaart? Dit is een van de specialisaties van Uitvaart en Techniek. Foto’s en films worden getoond op 49 inch (123 cm) grote full HD Led schermen, waardoor de beelden overal goed te zien zijn. En het fraai ontworpen statief zorgt ervoor dat het scherm er ook nog eens mooi uitziet. Wat voor beelden wilt u graag laten vertonen tijdens de uitvaart?