NL Web
Image default
Particuliere dienstverlening

Voor schuldhulpverlening in regio Amsterdam moet u bij deze expert zijn

Stapelen de schulden zich steeds hoger op? Kunt u de huur niet meer betalen of loopt u achter met verschillende betalingen aan bijvoorbeeld een persoonlijke lening? Wat de situatie ook is, schulden kunnen zeer zwaar gaan wegen. Uw financiële zelfredzaamheid staat op het spel en schuldsanering hangt u wellicht al boven het hoofd als er niks verandert. Dan is het wellicht een goed moment om schuldhulpverlening in te schakelen van een professionele partij zoals Schuldenplan uit Amsterdam.

Krijg duidelijkheid over uw schulden en stel een budgetplan op

Door schuldhulpverlening in te schakelen wordt u begeleid naar een financieel gezond bestaan. Samen met een budgetcoach worden uw schulden in kaart gebracht en krijgt u duidelijkheid over de hoogte van uw schulden, wie de schuldeisers zijn en wat de bijkomende kosten worden. Vervolgens gaat u met de budgetcoach kijken of u bespaarmogelijkheden heeft. Denk aan abonnementen die opgezegd kunnen worden, op een andere plek uw boodschappen halen of verzekeringen met elkaar combineren voor pakketkorting. Het zijn kleine veranderingen die bij elkaar veel financiële ruimte kunnen bieden. Deze financiële ruimte kunt u gebruiken om uw schulden af te lossen. Met andere woorden, schuldhulpverlening van een professionele partij uit Amsterdam geeft u meer inzicht én zelfredzaamheid.

Plan direct een intakegesprek in met een van de schuldhulpverleners

Bent u woonachtig in de omgeving van Amsterdam en wilt u zich inschrijven voor schuldhulpverlening? Ga dan naar de website van Schuldenplan en vul het online aanmeldformulier in. Hier kunt u uw gegevens achterlaten en de hoogte van uw schuld. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen om een intakegesprek te plannen met de schuldhulpverlener. Dan gaat u samen om tafel zitten om de financiën door te spreken. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de dienstverlening van deze schuldhulpverleners? Neem dan telefonisch contact op met een van de medewerkers.

https://www.schuldenplan.nl/

Gerelateerde artikelen

Alleen maar oog voor de gezondheid van uw ogen

Kwalitatieve kappersspullen van tondeuses tot shampoos kun je hier online bestellen

Deze cateraar verzorgt de catering voor verschillende events