Nike Hypervenom

De Nike Hypervenom lijn is een van de bekendste, zo niet de bekendste schoenen van Nike. Het grootste sportmerk van de wereld heeft met deze voetbalschoen contracten afgesloten met Lewandowski, Aubameyang en Higuaín. Het is niet voor niets dat deze topvoetballers elk seizoen de doelpunten aan een rijgen. Dat is namelijk waar de Hypervenom voor staat: dodelijk wendbaar zijn voor het doel. De voetbalschoenen zijn zo gemaakt dat je extra snelheid aan de bal mee kunt geven om zo het net te doen trillen.

 

Phantom, Phinish, Phatal, Dynamic Fit, Phelon

De Nike Hypervenom lijn heeft een aantal verschillende uitvoeringen. Zo is er bijvoorbeeld de Phelon, Phinish en Phatal. Maar de bekendste is toch wel de Nike Hypervenom Phantom. Deze geweldige voetbalschoen is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van fel groen tot hemelsblauw. Een aantal specificaties kenmerken deze voetbalschoen van Nike. Zo beschikt de Hypervenom onder andere over Dynamic Flywire kabels. Hierdoor ontstaat er een verstelbare en nauwsluitende pasvorm in de schoen. Voor voetballers met brede voeten is de Hypervenom dan ook geen ideale schoen. Naast Dynamic Flywire is de zool HyperReactive wat betekent dat je als spits snelle wendingen en bewegingen kunt maken. Tot slot staat het bovenwerk bekend om NikeSkin. Dit is een speciale weving van de zool zodat je extra snelheid aan de bal mee kunt geven.

Bestel je Nike Hypervenom schoenen gemakkelijk en goedkoop online. Wanneer je je maat weet is het niet altijd meer nodig om naar de winkel te gaan, te passen en te kopen. Dit kan tegenwoordig met het internet veel sneller!

http://www.voetbalschoenenwinkel.com/nike-hypervenom-lijn/