Bent u op zoek naar een specialist voor het aanleggen van een tennisbaan? Voor bij u thuis of voor de plaatselijke tennisvereniging? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van een gespecialiseerd bedrijf. Ton de Rooij Tennis is dan dé partner op het gebied van het aanleggen van uw tennisbaan. Zij hebben legio mogelijkheden in buitenbanen en binnenbanen aanleggen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Het aanleggen van uw tennisbaan, ook windoeken bij de specialist

Naast het aanleggen van een tennisbaan, zijn ook winddoeken verkrijgbaar bij de specialist. Bekijk eens de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf u kan aanbieden. Het bedrijf Ton de Rooij Tennis heeft winddoeken van uitstekende Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Wilt u optimaal gebruikmaken van uw tennisbaan door middel van goed onderhoud? Ton de Rooij Tennis onderhoudt ook tennisbanen en andere sportvelden!

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Zeg nu eerlijk, u wilt niet om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan laten aanleggen. Dat begrijpt Ton de Rooij als geen ander! Wanneer u onderhoud uitvoert ten behoeve van poreuze hardcourt tennisbanen is dit van groots belang om de levensduur van uw baan te verlengen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.