Tijdens de keuring van uw aanhangwagen kan gelijk onderhoud worden uitgevoerd. Dat doen de specialisten van TOSCON graag voor u. Zij stellen een overzichtelijke offerte op, zodat u zelf kunt beslissen of u een reparatie wilt laten uitvoeren. Voor het onderhoud en de reparatie van een aanhangwagen kunt u bij TOSCON niet alleen terecht voor het remsysteem en de assen, maar ook voor een autolaadkraan, een cargofloor zelflossende vloer en een laadlift. Informatie over de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhanger kan op uw verzoek digitaal worden opgeslagen, zo kunt u er overal over beschikken.

Aanhanger keuren: 24 uur per dag en 7 dagen per week

Op ieder moment van de dag kan u pech hebben met uw aanhangwagen. Gelukkig is een keuring of onderhoud van uw aanhangwagen 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk. De 24-uurs service is ideaal voor transporteurs die midden in de nacht of op een ander moeilijk tijdstip pech hebben. U wilt natuurlijk niet te lang stilstaan, want dat kost geld. Met een goede jaarlijkse keuring van de aanhanger kunt u veel problemen voorkomen, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor u te maken krijgt met een ongeplande stilstand. Als u gestrand bent tijdens een rit helpen professionele experts u in korte tijd weer op weg. Waar u ook bent in Nederland en wanneer u ook belt, TOSCON staat voor u klaar.

Het jaarlijks keuren van een aanhanger voorkomt boetes en defecten

Jaarlijks is een keuring van uw aanhangwagen verplicht. Wanneer u dit niet doet, bent u in overtreding. Door ieder jaar een keuring te laten uitvoeren op een aanhanger voorkomt u onnodige boetes. Daarnaast is een regelmatige controle ook belangrijk om defecten tegen te gaan. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhanger periodiek te laten keuren. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger.

http://www.toscon.com/