NL Web
Vervoer en transport

Auto naar de Sloop Amersfoort

Ook rond Amersfoort gebeuren regelmatig ongelukken, vandaar de titel van dit artikel “Auto naar de Sloop Amersfoort“. Onderstaand nieuwsbericht zal u duidelijk maken hoe verkeerd het kan gaan op de wegen rondom Amersfoort.

A28 Amersfoort dicht na zwaar ongeluk

Op de A28 bij Amersfoort zijn twee gewonden gevallen toen een auto achterop een vrachtauto reed. Bij het ongeluk waren ook twee andere vrachtauto’s en een bestelbus betrokken. De weg is in de richting van Zwolle afgesloten. De automobilist raakte bekneld. Ook een vrachtwagenchauffeur zat klem. Ze konden na een uur worden bevrijd en zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Er was ook een traumahelikopter naar de plaats van het ongeluk gekomen. 

Rond 16:30 stond zo’n 10 kilometer file achter het ongeluk. Automobilisten in de richting van Zwolle en Deventer wordt aangeraden om via de A12, de A30 en de A1 te rijden.

Hulpdiensten snel ter plaatse

Snelle hulp bij letsel is van essentieel belang. Maar ook het vrijmaken van de weg is belangrijk. Ambulance, traumahelikopter, politie, brandweer, de sleepauto voor het weghalen van de schadeauto’s, alle hulpdiensten moeten hierbij goed samenwerken.

http://rnwonderweg.nl/autosloperij-amersfoort/