NL Web
Image default
Vervoer en transport

Een rolcontainer kopen of toch huren: welke voordelen heeft het laatste?

U als ondernemer hoeven we niet te vertellen hoe essentieel de beschikbaarheid van passende logistieke producten is. Door veranderingen in de vraag van uw klanten, piekmomenten en andere oorzaken kan het soms voorkomen dat u tijdelijk niet over de juiste logistieke middelen beschikt. Wilt u uw mogelijkheden om op de ontwikkelingen in de markt in te spelen hierdoor niet laten beperken, maar tegelijkertijd niet te veel ruimte en geld besteden aan het kopen van deze producten? Dan kiest u ervoor om geen rolcontainer te kopen, maar te huren. Ook in plaats van het kopen van pallets kunt u deze artikelen huren. Rotom Nederland weet u de logistieke middelen direct te leveren, zodat u geen vertragingen in uw supply chain zult oplopen.

De verhuur van standaard- en gespecialiseerde artikelen

Deze in Eindhoven gevestigde logistieke dienstverlener bestaat in feite uit verschillende takken, die u samen de meest complete logistieke oplossingen kunnen bieden. De huurafdeling opereert onder de naam RotomRent. Naast het huren van een standaardassortiment is ook de huur van gespecialiseerde producten mogelijk. Huren is bij deze dienstverlener erg flexibel; u heeft de keuze uit verschillende huurperiodes en kunt een periode ook eenvoudig verlengen indien dit nodig blijkt te zijn. Alle artikelen zijn uitvoerig getest en optimaal veilig. Omdat pallets kopen of een rolcontainer kopen zo ook geen noodzaak meer is, houdt u meer financiële middelen over voor andere dingen en houdt u na piekmomenten meer ruimte in uw magazijn over.

Oplossingen voor uw gehele supply chain

Alhoewel u bij Rotom Nederland vlak bij Eindhoven ook aan het juiste adres bent om pallets te kopen of een rolcontainer te kopen, wordt huren in toenemende mate populair. Niet in de laatste plaats vanwege het duurzame karakter ervan. Het bedrijf helpt dagelijks duizenden klanten binnen verschillende sectoren zoals de industrie, e-commerce, de elektronicabranche, de automotive industrie en de chemische industrie. Het bedrijf biedt oplossingen voor uw gehele supply chain.

Gerelateerde artikelen

Waar op letten bij verhuisbedrijf uit Gouda

Touringcar huren bij Noot.nl

Verhuizen naar Amersfoort?