NL Web
Woningen

Perceel vergunningen opvragen?

Ben jij benieuwd naar welke perceel vergunningen er onlangs zijn aangevraagd en welke verkeersbesluiten er gemaakt zijn? Deze gegevens vraag je eenvoudig op via kadastralekaart.com. Dergelijke gegevens worden namelijk openbaar gemaakt door het kadaster. Een website als kadastralekaart.com zorgt er vervolgens voor dat jij ook gemakkelijk toegang hebt tot die gegevens. Vraag je een vergunningen rapport aan, dan ontvang je alle bekendmakingen die de laatste zes weken zijn gedaan. Het gaat dan om alles dat binnen 250 meter van het perceel plaatsvindt. Ben jij dus benieuwd naar de aanvraag van een bepaalde vergunning? Dan vind je deze eenvoudig terug door gebruik te maken van deze handige website. Overigens is er met de kadastrale gegevens nog veel meer mogelijk.

Met hetzelfde gemak zie je wat de erfgrens is

Ben jij benieuwd naar welk stuk grond nou precies van wie is? Je kunt gemakkelijk inzien van wie een bepaald stuk erf is door gebruik te maken van kadastralekaart.com. Waar zit nou ook alweer precies die erfgrens? Ook dat vind je gemakkelijk terug. Het is dus erg fijn dat de kadastrale gegevens zo goed worden bijgehouden! Gemeenten registreren dit allemaal in de BAG. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een centraal systeem, verloopt de communicatie tussen gemeenten en bedrijven ook soepeler. Niet langer hoeft ieder bedrijf een eigen database bij te houden.

Bekijk zelf eens de mogelijkheden

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die je met de kadastrale gegevens hebt? Dan is het aan te raden om kadastralekaart.com eens te bezoeken. Veel gegevens kun je hier namelijk zelfs gratis inzien. Voor een rapport als dat van de perceel vergunningen betaal je ongeveer €10. Je ontvangt voor dat bedrag een zeer uitgebreid rapport, waardoor je een goed beeld hebt van het perceel in kwestie. Dat kan natuurlijk zeer prettig zijn!