Bent u op zoek naar een gespecialiseerde kofferfabrikant uit Den Haag? Bekijk dan eens de koffers uit de Gefken collectie. Of u nu op zoek bent naar een flightcase of een presentatiekoffer, in het ruime aanbod vindt u zeker wat u zoekt. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.

Verschillende mogelijkheden met een waterdichte koffer

Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om koffers. Voor iedere branche is er wel een koffer te vinden. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een speciale flightcase op maat laten maken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?

Een waterdichte koffer of flightcase mét interieur op maat

Welke koffer heeft u nodig voor uw onderneming? Eén ding is zeker: het wordt altijd geleverd met een interieur dat u wenst. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het interieur wordt geproduceerd met behulp van verschillende materialen zoals schuim, kunststof, aluminium, hout of geëxpandeerd polypropyleen (EPP). Kies uit een ruim aanbod aan schuimsoorten zoals harde, zachte of antistatische varianten. Of gaat uw voorkeur uit naar kunststofpanelen als tussenschotten of sterk aluminium voor heftige, externe factoren?  In het moderne machinepark wordt uw flightcase of waterdichte koffer volledig op maat samengesteld door een team van gespecialiseerde vakmannen. Veelzijdig maatwerk van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten.