NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bestel kwalitatief hoogwaardige textiele luchtverdeelslangen

Bent u op zoek naar een efficiënte en duurzame manier om een ruimte goed te ventileren en wilt u het ontstaan van tocht kosten wat het kost tegengaan? In dit geval kunnen de professionals van BLT Luchttechniek een oplossing op maat aanbieden. Deze ervaren en deskundige expert is al jarenlang gespecialiseerd in het ontwikkelen en installeren van inblaasoplossingen met textiele luchtverdeelslangen. Het doel van deze installaties is het creëren van een prettig en tochtvrij binnenklimaat. Klinkt deze oplossing u als muziek in uw oren? Dan kan het geen kwaad meer informatie te winnen omtrent de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

De voordelen van de installatie

Al meer dan 25 jaar levert BLT Luchttechniek efficiënte oplossingen aan diverse opdrachtgevers uit diverse branches. Deze oplossingen leveren zij inclusief montage en een onderhoudscontract van luchtsokken. Het gebruik van textiele luchtverdeelslangen is kenmerkend aan de dienstverlening van het bedrijf. Deze componenten maken het mogelijk om grote hoeveelheden gekoelde of ventilatielucht op een tochtvrije wijze een ruimte in te brengen. Tijdens dit proces ontstaan er geen condensatieproblemen, wat zeer voordelig is. Een luchtverdeelslang is gemaakt van textiel, heeft een flexibel kanaal en heeft doorgaans een diameter van Ø 100 tot Ø 1600 mm. De slang wordt ook wel een airsock of luchtsok genoemd, is verkrijgbaar in een ronde, halfronde en kwartronde uitvoering en is bovendien vrijwel in iedere RAL-kleur beschikbaar. Door het lage gewicht, de vele uitvoeringsvormen en de speciale ophangsystemen van de airsocks, is er een grote variatie aan toepassingsmogelijkheden. De afgelopen vijftien jaar is de installatie van textiele luchtverdeelslangen aanzienlijk toegenomen. Tegenwoordig worden in vrijwel ieder denkbare ruimte airsocks gemonteerd. Denk hier bij aan ruimtes, zoals koelcellen, drukkerijen, de voedingsmiddelindustrie, kantoren, behandelkamers, scholen, zwembaden, horeca, theaters, etc.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in de dienstverlening van BLT Luchttechniek? En wilt u meer informatie ontvangen rondom de montage van textiele luchtverdeelslangen? Neem dan contact op met de professionals. Zij staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Ontdek de mogelijkheden en geniet binnenkort van een tochtvrij binnenklimaat.

https://www.bltluchttechniek.nl/