NL Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een moderne prikklok die werkt met de mobiele telefoon

Als u personeel in dienst heeft, dan gebruikt u een tijdregistratiesysteem om bij te houden hoeveel uren ze werken. Dat is belangrijk bij beoordelingsgesprekken, bij het onderzoeken van klachten en het belonen van uw werknemers. Een goede applicatie geeft u altijd toegang tot die informatie, wanneer u het nodig heeft, en dat zonder de privacy van uw medewerkers te schenden. EasySecure International heeft dan dé innovatieve oplossing voor u en uw bedrijf. Een prikklok die werkt met de mobiele telefoon bespaart u kosten.

Tijdregistratiesystemen van deze specialist

EasySecure International biedt verschillende tijdregistratiesystemen aan voor bedrijven, instellingen en organisaties. Deze werken met een kaart, tag of code, maar u kunt ook investeren in een applicatie die werkt met de mobiele telefoon. Dit is momenteel een erg populaire optie onder bedrijfseigenaren. Uw medewerkers hebben de telefoon eigenlijk altijd bij zich, dus er is aanzienlijk minder risico dat deze vergeten wordt of kwijtraakt. Daarbij hoeft u dan geen kaarten, tags of codes aan te schaffen, op te laden en uit te delen. Een tijdregistratiesysteem van EasySecure International dat werkt met de mobiele telefoon is nauwkeurig, gebruikersvriendelijk en verdient zichzelf automatisch terug.

Biometrie is de toekomst

Wilt u helemaal geen voorwerpen meer gebruiken om te scannen bij binnenkomst, dan is een biometrische prikklok een optie voor u. Dit is de prikklok van de toekomst, omdat uw personeel alleen de vinger of het gezicht hoeven te scannen om binnen te komen. In dat geval is er geen kaart of tag nodig en is er nooit sprake van een vergeten code of een kwijtgeraakte kaart. Neem contact op met EasySecure International en zij maken een tijdregistratiesysteem op maat voor u. Een combinatie van systemen is dan ook geen probleem. Laat uw personeel binnen met een prikklok met mobiele telefoon en gebruik een vingerscan voor bepaalde ruimtes of afdelingen. U weet dan zeker dat u een applicatie ontvangt die klaar is voor de toekomst.

Gerelateerde artikelen

Voor professionele waterwerken in Zuid-Holland schakelt u dit bedrijf in

Laat je adviseren door deze ledverlichting specialist

Ontvang ondersteuning van een ervaren advocaat in het ondernemingsrecht uit Breda