NL Web
Image default
Aanbiedingen

DIY: je eigen driewieler samenstellen

DIY: je eigen driewieler samenstellen

Ben jij op zoek naar de perfecte driewieler? Het kan erg lastig zijn om deze te vinden, omdat er veel eisen aan een driewieler zitten die verschillen voor iedereen. Www.huka.nl heeft daarom de perfecte dienst voor jou: zij maken het mogelijk om zelf je driewieler samen te stellen. In deze blog leggen we je precies uit hoe je dit doet. Lees snel verder!

 

  1. Kies je model

Bij Huka vind je veel verschillende modellen driewielers. Dit heeft te maken met de verschillende merken die je vindt in dit assortiment. Er zijn veel basic-modellen, die vaak voorzien van een elektrische aandrijving, maar je kunt hier ook gelijk de keuze maken om een extra aan je driewieler toe te voegen. Denk aan een ingebouwde rolstoel, of de mogelijkheid om van de fiets een tandem te maken. 

 

  1. Customize! 

Nu jij je model hebt uitgekozen, is het tijd om je fiets aan te passen naar hoe jij deze wil. Hierbij zijn er enorm veel mogelijkheden tot uitbreiding. Natuurlijk bepaal jij ten eerste de kleur van je fiets: het uiterlijk hiervan is uiteraard heel belangrijk. Zodra je deze keuze gemaakt hebt, kun je de driewieler aanpassen naar je verdere wensen. Denk aan aandrijfmogelijkheden, extra zadels, pedalen en het toevoegen van manden en tassen. Aangezien niemand precies dezelfde driewieler wil, is het heel handig dat je hier zelf de controle over hebt. Elk model heeft zijn eigen prijs; je betaalt per toevoeging een prijs. Echter betaal je niet voor elke toevoeging: de keuze voor een zadel moet iedereen maken, waardoor deze geen extra kosten met zich meebrengt.

 

  1. Fietsen maar! 

Nadat jij je bestelling hebt afgerond, kun je je driewieler verwachten op het afgesproken tijdstip. Zodra jij je fiets ontvangen hebt, staat je niks meer te wachten dan je eerste fietstocht! Geniet van het heerlijke weer en van de prachtige Nederlandse natuur, of maak je rondje naar de supermarkt een stuk makkelijker. Nu jij je eigen driewieler hebt die perfect aansluit op je wensen, staat niks jou meer in de weg.

 

Wil jij meer weten over de driewielers van Huka? Kom in contact! Op de website vind jij alle informatie die jij nodig hebt om je aankoop af te ronden, maar vind je ook de nodige contactgegevens. De specialisten van Huka helpen je graag door al je vragen te beantwoorden!

 

https://www.huka.nl/