NL Web
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn dé kleuren trends voor de lente/zomer 2022

In de lente en zomer van dit jaar zullen we gelukkig veel kleuren terugzien en daar zijn we allemaal wel weer aan toe! Want na de donkere corona periode kunnen we wel wat kleur gebruiken. kleuren als roze en groen nemen het land over! Bij nr zestien verkopen ze de hipste mode voor de komende periode! In deze blog bespreken we een aantal trends.

 

Voeg kleur toe aan je persoonlijke stijl

krachtig en stijlvol tegelijk dat is wat we terug gaan zien in de trendy kleuren de komende tijd. Door een aantal nieuwe kleurrijke items te shoppen verrijk je je huidige persoonlijke stijl en maak je jezelf klaar voor de lente en zomer. Ga voor kleuren als fel rood, oceaan blauw, zonnig geel of een diepe groen. Combineer die kleuren met mooie basics die je al hebt en voor je het weet ben je klaar om te stralen. Natuurlijk zit er ook een boodschap achter al deze vrolijke kleuren. Deze trend tonen weerspiegelen namelijk ons verlangen naar avontuur en vertrouwdheid. De creativiteit wordt aangewakkerd en is dus perfect voor mensen die graag met mode bezig zijn!

 

Vrolijke prints

Naast veel opvallende kleuren zullen we ook veel verschillende patronen gaan terug zien. Het lijkt wel of de tijd van de hippies langzaam een terugkeer maakt. Strepen, bloemen, dierlijke en artistieke prints duiken overal op de straten op. Het leukste is dat we niet meer bang zijn om kleuren en patronen met elkaar te combineren. Het lijkt wel hoe gekker hoe beter en wij houden ervan! 

 

De mooiste items

Kleuren en patronen mogen dus niet ontbreken in je garderobe. Maar waar vind je nou eigenlijk de mooiste items met die opvallende kleuren en prints? Online is er natuurlijk enorm veel te vinden, zelfs zoveel dat we begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor je! Neem eens een kijkje op de website van Nummer Zestien. Een te gekke online webshop waar al jouw favoriete merken samen komen!

 

https://www.nummerzestien.eu/