NL Web
Image default
Aanbiedingen

Een galblaasreiniging: wat levert het je eigenlijk op?

De galblaasreiniging is een behandeling die het best gecombineerd wordt met een hoge darmspoeling. Door deze twee spoelingen met elkaar te combineren, worden alle belangrijke organen in het lichaam effectief gereinigd. Het is goed om het lichaam te ontgiften, oftewel te ontdoen van alle vervuilingen. Dagelijks wordt het lichaam aan diverse vormen van vervuiling blootgesteld en deze worden door het lichaam vervolgens opgenomen. Wanneer het gaat ophopen, dan kun je op den duur (ernstige) gezondheidsklachten ervaren. Een lever- en galblaasreiniging, gecombineerd met een hoge darmspoeling, verwijdert de vervuiling. Voor deze intensieve behandeling kun je een afspraak maken in de kliniek van Santura in Driebergen, nabij Utrecht.

Een lever- en galblaasreiniging heeft invloed op het hele lichaam

De lever- en galblaasreiniging is niet alleen nuttig voor dat specifieke deel van je lichaam. Deze reiniging werkt door op het hele lichaam, zeker wanneer de behandeling wordt gecombineerd met een hoge darmspoeling. Je hele welzijn verbetert door de intensieve behandeling, waarbij meerdere spoelingen worden uitgevoerd. Zo worden onder meer ook parasieten en galstenen effectief verwijderd door middel van een lever- en galblaasreiniging. Galstenen die onbehandeld blijven, kunnen op den duur voor vervelende en pijnlijke klachten zorgen. Het spreekt voor zich dat parasieten ook een negatieve invloed op de gezondheid hebben. Met een lever- en galblaasreiniging wordt alles goed gereinigd, waardoor je vervelende klachten kunt verhelpen of voorkomen.

Meer informatie of persoonlijk advies

Na de behandeling ervaar je onder meer een verbeterde gezondheid en een hoger energieniveau. De galblaasreiniging is dan ook een relatief intensieve behandeling. Het is aan te raden om alle informatie over deze behandeling eens door te nemen. Natuurlijk kun je hiervoor op de website terecht van Santura uit Driebergen, nabij Utrecht. Wil je meer weten over de behandeling of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met deze kliniek. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een afspraak te maken voor de behandeling.