NL Web
Image default
Aanbiedingen

Kies een PET-fles uit een breed assortiment bij deze experts

Bent u op zoek naar een goede verpakking voor uw nieuwe product? Dan is een Media-fles misschien een goede optie. Deze worden geproduceerd door PET Power, een internationaal opererend bedrijf dat in verschillende landen in Europa actief is, onder andere de Benelux, Duitsland en Scandinavië. Zij produceren een PET-fles en -pot in tientallen formaten en uitvoeringen. Of u nu shampoo wilt verpakken of limonadesiroop, er is altijd een PET-fles of -pot die geschikt is en aan uw wensen voldoet. Deze kan vervolgens geheel naar uw wensen worden aangepast zodat uw merknaam op een goede manier wordt gepromoot.

Kies voor het verpakkingsmateriaal van de toekomst

De Media-fles, maar ook de andere merken van deze specialisten, voldoen aan de hoogste eisen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Dit is een belangrijk aspect vandaag de dag. Milieubewust produceren is van groot belang omdat het klimaat op aarde onder druk staat. Daarom stappen steeds meer bedrijven hierop over. Burgers worden opgeroepen plastic apart in te laten zamelen en afvalverwerkers gebruiken steeds betere methodes om hergebruik mogelijk te maken. Hier werkt u als ondernemer natuurlijk graag aan mee.

Vind uw dealer op de website

Op de website van PET Power vindt u een overzicht van de dealers van de producten, waaronder een Media-Fles, maar bijvoorbeeld ook Piljar en Sirop. Binnen deze merken zijn tientallen verschillende modellen beschikbaar. U kunt een offerte aanvragen voor de productie van de pot of PET-fles van uw keuze. U ontvangt natuurlijk een proefmodel voordat de productie wordt gestart, zodat u kunt beoordelen of alles naar wens is. Uw levering wordt bezorgd op het met u afgesproken adres. U kunt hier direct mee aan de slag, want de potten of flessen worden gedesinfecteerd aangeleverd zodat ze direct in het productieproces kunnen worden opgenomen om te worden gevuld. Neem contact op met de dealer in Nederland en laat u vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Gashaard

Dubbelzijdig Sleutels? – Yes Please.

Waarom een LG televisie kopen?