NL Web
Image default
Dienstverlening

Aanwijzingen die u vertellen dat u de injector moet vervangen

Het mag geen nieuws heten dat elk onderdeel in een auto, zowel elektrisch als mechanisch, op een gegeven moment aan slijtage onderhevig is. Ditzelfde geldt ook voor de injectoren oftewel verstuivers van dieselauto’s. Dit proces treedt doorgaans geleidelijk op en kan zich op verschillende manieren uiten. Zo kunt u merken dat het vermogen terugloopt, dat het brandstofverbruik toeneemt of dat er zich problemen tijdens het starten voordoen. Ook kan het zijn dat er zich bij het accelereren rook ontwikkelt, dat de auto ‘nadieselt’ na het afzetten van de motor of dat de motor tikkende geluiden maakt. Tot slot is het mogelijk dat het lampje ‘storing brandstofsysteem’ gaat branden.

 

Specialist in injectoren en andere onderdelen van het dieselsysteem

Wilt u uw injector vervangen of laten vaststellen of dit inderdaad noodzakelijk is? Dan wendt u zich tot Bosmans Diesel Service, dé specialist op dit gebied en een betrouwbare partner voor zowel particulieren als garages. Het bedrijf beschikt over de nieuwste testbanken en overdrukcabines en weet zo alle dieselsystemen, ongeacht hun merk of leeftijd, te testen, repareren en vervangen. Behalve garages en particulieren kunnen ook transportbedrijven, kraanbedrijven, professionals in de scheepvaart en andere doelgroepen op de vakkundige diensten van deze specialist rekenen. Doordat het bedrijf een groot aantal onderdelen op voorraad heeft, kunnen reparaties snel geschieden. Wilt u uw injector vervangen, dan hoeft u dus niet lang te wachten.

Hoogwaardige en kostenefficiënte oplossingen

Het in Bergeijk gevestigde Bosmans Diesel Service test uw injector middels de ASNU injector testbank. Hiermee kunnen alle injectoren worden getest en ultrasoon gereinigd. De waterstofbelletjes die door de ultrasone geluiden ontstaan, imploderen onder minidruk en weken zo het vuil uit de injector los. Is dit niet voldoende, dan wordt bekeken of reparatie mogelijk is. Lukt dit niet, dan is het vervangen van de injector de enige oplossing. Het bedrijf werkt met de kwalitatief meest hoogwaardige materialen, maar staat u graag bij in het vinden van de meest kostenefficiënte oplossing.

https://bosmansdieselservice.nl/