NL Web
Image default
Aanbiedingen

Pak me aan het werk als designer, ik kook goed

freelance wordpress developer

Hoeveel artikelen en posts er al zijn geschreven over de juiste inzending, de eerste indruk van het cv, en toch het plaatsen van een vacature, naar aanleiding daarvan ontvang je een onbegrijpelijke reeks letters en cijfers.

Toekomstige ontwerpers, echte freelancers en kantoorontwikkelaars, laten we eens kijken waar een potentiële werkgever of recruiter op let.

Beschouw hiervoor een probleem met de hoofdpersoon A., die op een zonnige herfstdag op de site elegantflyer.com adverteerde voor een zoektocht op afstand naar een grafisch ontwerper. Als reactie kwamen er gedurende twee dagen 150 reacties binnen, waarvan A. er 40 beoordeelde. Van de 40 werden er 32 afgewezen bij verder onderzoek, omdat:

a) 15 mensen stuurden een link naar hun portfolio, dat zich bevindt op services voor het delen van bestanden, kromme persoonlijke sites, googledisks en mappen.

Doe dit niet: dien uw creaties in op bewezen sites met prachtige beelden en een duidelijke interface: Behance, Patreon, Pinterest, Dribbble. En als een potentiële werkgever via de telefoon uw portefeuille bezoekt, hoeft hij alleen maar uw werk te bewonderen.

b) 10 mensen stuurden geen link naar het portfolio, maar ze schreven op hoeveel cursussen, banen ze veranderden en veilig afmaakten.

Doe dit niet: de werkgever waardeert zijn tijd en zal deze niet verspillen aan het uitspelen van geheime bestanden met uw creativiteit van u.

c) 7 mensen zeiden dat communicatie alleen mogelijk is door middel van een draaitelefoon, van 13.06 tot 14.29 op woensdag op de “afnemende maan”.

Doe dit niet: bij het begin van de communicatie moet u het maximale aantal communicatiekanalen opgeven. Skype, Viber, Telegram, mail, mobiele communicatie, geregistreerde duiven. En het is raadzaam om contact op te nemen wanneer het de werkgever uitkomt.

Als je lang in het onderwerp zit, dan weet je dat nergens zonder recensies. Link naar Linkedin voegt punten toe aan je cv.

“Ik heb geen portfolio! Alleen studentenpapieren en een paar picches voor mijn vrienden” – kwamen van ergens ver weg.

Als je geen idee hebt hoe je je portfolio zelf moet vullen, kun je altijd proberen deel te nemen aan wedstrijden op 99designs.com. Echte projecten, technische specificaties, budgetten en opmerkingen van de klant worden aan u verstrekt.

En onthoud altijd dat het belangrijkste niet kwantiteit is, maar kwaliteit. Laat u minder dan 10 werken hebben, maar ze worden gedecoreerd in een nette koffer, waardoor uw professionaliteit en stijl maximaal worden getoond.

Het is aan te raden om zoveel mogelijk voorbeelden te bekijken en er inspiratie uit te halen. Op dezelfde Behance wordt een grote verscheidenheid aan werken van andere ontwerpers gepresenteerd. Op basis van weergaven, vind-ik-leuks en opmerkingen kunt u ontwerptrends identificeren die u op uw portfolio kunt toepassen.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html