NL Web
Image default
Aanbiedingen

Schakel een professionele makelaar voor huizenkwesties in Hilversum

Of u nou een huis in Het Gooi wilt kopen, verkopen, huren, verhuren of taxeren, de beste makelaar uit Hilversum maakt het proces een stuk makkelijker en effectiever. Dorenbos|Rasch Makelaars hebben tientallen jaren ervaring in hun veld. Dat zorgt natuurlijk voor het nodige professionele inzicht over de beste aanpak in elke specifieke situatie. Daarnaast hebben ze gedurende deze jaren ook een enorm netwerk opgebouwd waardoor ze vliegensvlug de connecties kunnen maken die u nodig heeft.

Het verkopen van een woning

De specialiteit van deze makelaars is het verkopen van woningen. Sinds het kantoor in 2004 zijn deuren heeft geopend, zijn er duizenden woningen verkocht met hun hulp. Als u nieuwsgierig bent over de waarde van uw huis in regio Hilversum of de mogelijkheden bij een verkoop, dan kunt u een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar. Deze dienst is geheel vrijblijvend – u kunt dus vervolgens besluiten om uw huis te behouden, een andere makelaar te zoeken of door te gaan met de verkoop.

Woningnood – bij deze experts vindt u snel geschikte woonruimte

Het Gooi is een rustige streek die uitermate goed verbonden is met een aantal grote steden. Daardoor is het een populaire regio om te wonen – wat natuurlijk zorgt voor een grote vraag naar woningen. Bij Dorenbos|Rasch Makelaars in Hilversum kunt u hulp zoeken bij dit proces. Hun expat relocation service is speciaal gericht op mensen die voor hun werk naar deze regio verhuizen en snel woonruimte nodig hebben. Ook andere woningzoekenden kunnen via hen een geschikte woonruimte vinden.

Een officiële taxatie laten uitvoeren

Voor sommige processen is het nodig om een onafhankelijke taxateur in te schakelen zodat de waarde van uw huis bepaald wordt. In een taxatierapport komen allerlei details te staan zoals de actuele marktstand, de bouwkundige constructie, de oppervlakte en indeling, bijzonderheden aan de woning, voorzieningen, milieuaspecten en kadastrale gegevens. Dit officiële rapport van uw makelaar kunt u vervolgens bij elke hypotheekverstrekker en andere instantie in regio Hilversum gebruiken.    

https://www.dorenbosrasch.nl/