NL Web
Adverteren

Brochures drukken

Een brochure is een soort van folder, het bestaat dus uit meerdere bladen. Meestal is deze gevouwen. Een brochure is dus eigenlijk te vergelijken met een magazine, maar dan een klein beetje anders. Een brochure bestaat altijd uit 4 of meer pagina’s. Brochures drukken wordt meestal gedaan doormiddel van HP Indigo drukpersen. Dit zijn persen die voor een optimale kwaliteit zorgen met lage opstartkosten. Maar waarom zou je eigenlijk brochures drukken?

–        Veel informatie kwijt

–        Handig voor verkopen

–        Handig voor informeren

–        Goedkope opstart kosten

 

 

Waarvoor brochures drukken?

Een brochure kan je gebruiken voor het verkopen van een product. Ook is het handig voor een jaarverslag, clubblad. Het is dus voor zakelijk maar ook particulier gebruik. Maar waarom zou je een brochure drukken als je tefenwoordig ook gewoon socialmedia en internet hebt? Nou dat is eigenlijk best wel simpel want je wilt als bedrijf opvallen, en hoe val je nou op? Doormiddel van brochures. Mensen zijn nu zo gewend aan internetreclame, sociale media etc. Door als bedrijf iets anders te doen dan andere spring je er echt tussen uit. Daarnaast is ook gebleken dat je informatie beter tot je neemt als je het leest vanaf papier. Super handig dus!

Waar moet je op letten met de vormgeving?

Zoals ik eerder al zei wil je opvallen. Zorg er daarom ook voor dat je een duidelijke structuur hebt. Zorg ervoor dat je een afbeelding op de eerste pagina plaatst. Zet er niet teveel tekst op maar zorg voor een goeie balans. Hou de tekst kort. Mensen lezen van links naar rechts van boven naar onder dus let daar wel op. Maar in welk programma maak je eigenlijk een brochure? Er zijn genoeg programma’s daarvoor. Denk bijvoorbeeld aan Adobe Indesign. Wil jij nou goedkoop een brochure laten drukken? Neem dan een kijkje op deze pagina over Brochures drukken.

https://www.peterprint.nl/magazine-of-brochure-drukken.html