NL Web
Adverteren

Een telefoonservice

Heel veel bedrijven hebben moeite met een telefoongesprek afhandelen. Dit kan komen doordat een bedrijf veel telefoontjes ontvangt en het niet lukt om op tijd op te nemen. Tevens kan het voorkomen dat er een spoedvergadering plaatsvindt en de telefoon op stil wordt gezet. Bij tandartspraktijken en huisartspraktijken kan tijdens een behandeling de werknemers gehinderd worden door een telefoongesprek. Wil jij je bereikbaarheid vergroten en klantcontact optimaliseren? Maak dan gebruik van onze telefoonservice en laat je telefoon op een professionele wijze beantwoorden.

Door BizziPhone telefoonservice mist het bedrijf geen gesprek en een klant. De klant wordt op de nette en correcte manier beantwoordt en geholpen. De klanten krijgen op deze manier een professionele indruk van het bedrijf. Hierdoor krijgt het bedrijf meer complimenten. Sinds 2012 maakt BizziPhone antwoordservice het voor elke organisatie mogelijk om gebruik te maken van onze telefoondienst. De kwaliteit en service is bij BizziPhone het belangrijkste, het bedrijf zorgt er voor dat dit ook wordt gedaan door een vaste telefoniste. De vaste telefoniste zal de telefoon aannemen en de vertrouwde stem zijn voor de klanten.

Door de telefoonservice van BizziPhone wordt er geen gesprek of klant gemist. Wanneer er hier gebruik van wordt gemaakt, wordt een vaste telefoniste voor het bedrijf uitgekozen. De telefoniste zal de juiste telefoonhandeling overnemen van het bedrijf en de agenda doornemen. Tevens zal het bedrijf elke keer een uitgebreid verslag van de gesprekken ontvangen. De telefoniste is zeer vertrouwbaar, want vertrouwen staat hoog in het vaandel en daarom is er persoonlijk contact met de telefoniste.

BizziPhone biedt ook een tijdelijke ondersteunende telefoonservice. Door gebruik te maken van een tijdelijke doorschakeling is men bereikbaar tijdens een periode van onderbezetting. Het is mogelijk om BizziPhone 30 dagen gratis en vrijblijvend te gebruiken. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.bizziphone.com

https://www.bizziphone.com/